Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Mart 2023

AK Parti’nin örnek mahalle başkanı Nurettin Alagöz, milletvekili aday adayı

AK Parti Ünalan Mahalle Başkanı ve Üsküdar Kars-Ardahan-Iğdır Dernek Başkanı Nurettin Alagöz, milletvekili aday adayı oldu.

Hem üye kampanyalarından elde ettiği birinciliklerle hem de yaptığı etkili saha çalışmalarıyla örnek mahalle başkanı gösterilen Nurettin Alagöz, AK Parti’ye ciddi anlamda katkıları olan bir isim.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir ile istişare halinde ve uyum içinde çalışan, mahalle başkanlığı görevine gözünün nuru gibi bakan ve bu anlayışla 3 yıldır mahalle teşkilatlarının başında olan Alagöz, İstanbul İl Başkanlığı tarafından 39 ilçe düzeyinde yapılan üye kampanyalarında mahallesini ekibiyle birlikte sürekli birinciliğe taşıdı.

İstanbul Minibüsçüler Dernek Başkanı Emin Alagöz’ün kardeşi olan Nurettin Alagöz, hem ağabeyinin hem de Kars, Ardahan, Iğdırlı hemşehrilerinin desteğini de arkasına almış durumda.

Aynı zamanda Üsküdar Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi de olan Nurettin Alagöz, Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı olduğunu ve aday adaylık süreci nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın her şartlarda partisine karınca misali hizmet etmeye devam edeceğini ifade ediyor.

selyus