Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Ocak 2021

AK Parti’nin tecrübeli ismi İsmail Erdem, Ataşehir İlçe Başkanı oldu

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

AK Parti Ataşehir 5. Olağan İlçe Kongresi Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Yılların tecrübeli siyaset adamı İsmail Erdem, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle İlçe Başkanı Adayı olarak kongreye girdi.

Ataşehir 5. Olağan İlçe Kongresine Genel Başkan Yardımcıları ve İstanbul Milletvekillerinin yanı sıra delegeler katıldı.

AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatından Sorumlu Milletvekili Av. Serkan Bayram, “Ataşehir 5. Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Tecrübeli isim İsmail Erdem başkanımızı tebrik ediyorum. Kongremiz partimize, İstanbul’a ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun”

“HEP BİRLİKTE TÜM GÖNÜLDAŞLARIMIZLA 2023 – 2024 HEDEFLERİNE YÜRÜYECEĞİZ”

AK Parti Ataşehir’in tecrübeli İlçe Başkanı İsmail Erdem yaptığı açıklamada: “AK Parti Ataşehir 5. Olağan İlçe Başkanlığı Kongresi’ni, saygıdeğer genel başkan yardımcımız Fatma Betül Sayan Kaya, İl başkanımız Sayın Bayram Şenocak MKYK üyelerimiz, milletvekillerimiz İstanbul İl Gençlik Kolları ve İl Kadın Kolları Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımızın Belediye Başkanlarımızın ve delegelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Kongremizi şereflendiren tüm katılımcılarımıza şükranlarımı sunarım. Bugün görevi devraldığım İlçe Başkanı Sayın Mehmet Emin Özkaya ve yönetimine ve partimizin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatımızın farklı kademelerinde görev alan tüm yol arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Yol uzun hedef büyük hep birlikte tüm gönüldaşlarımızla 2023 – 2024 hedeflerine yürüyeceğiz. Tüm dostlarımızdan ve sevenlerimizden dualar bekliyorum çünkü en büyük gücün dua olduğuna inanıyoruz, Her şey memleket için” dedi.

Başkan Erdem, “Bizimle beraber resmi görev alan tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı tebrik ederim” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN VİDEOSU İZLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreler için hazırlanmış video mesajının gösterildiği kongrede, divan heyeti belirlendikten sonra raporlar okunarak delegelerin oylamasına sunuldu. Raporların kabul edilmesinin ardından, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı’nı belirlemek için seçime gidildi.

Yapılan seçimde oyların tamamını alan İsmail Erdem, AK Parti Ataşehir’in 4. İlçe Başkanı oldu.

İLÇE BAŞKANI İSMAİL ERDEM’İN İLÇE YÖNETİM LİSTESİ VE İL DELEGELERİ

İlginizi çekebilir

Beykozlu sporcu gençlere ödül

Beykozlu sporcu gençlere ödül

selyus