Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Eylül 2021

Akın İlhan, “Vefa üzerine kurulan, güçlenen ve ayakta duran bir partiyiz”

İlçe Başkanı Akın İlhan, “Bizim partimiz vefa üzerine ayakta duran bir parti. Çünkü öyle öyle güçlenen ve öyle ayakta duran bir partidir. Biz bir seçimden diğer seçime hazırlanan bir partiyiz. Bu bizim şiarımızda bu var. Öte yandan partimizin A,B,C partilerinin gücünü kıracak güce erişir mi erişmez mi, olur mu olmaz mı? diye bir değerlendirmemiz ve kafa yormamız söz konusu bile değil”  

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ ÖZEL HABER

İstanbul Takipte Haber Merkezi’nin haberine göre AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Avukat Akın İlhan, yerel basınla bir araya geldi. Bölgenin yerel basınının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak bizlerde katıldık.

Toplantıda altı çizilecek konuşmalara yer veren İlçe Başkanı İlhan, hem Hakk’a yürüyen teşkilat mensuplarını kabri başında, hem onların ailelerini, hem de geçmiş dönemlerde partiye hizmet etmiş teşkilat mensuplarını ziyaret ederek vefalı bir duruş sergilediklerini belirtti.

“BASINLA BUNDAN SONRA DÜZENLİ OLARAK BULUŞACAĞIZ”

Pandemi şartlarına rağmen çalışmaları yürüttüklerini söyleyen Başkan Akın İlhan, “Çekmeköy’e ve Çekmeköylülere inandığımız değerler uğruna kollarımızı sıvadık. 9 aydır gece gündüz sahadayız. Bu süre zarfında yerel basınla bir araya gelemedik. Bölgemizin çok kıymetli ve etkili yerel basınımız olan sizlerle bu toplantı sonrası düzenli olarak buluşacağız. Zaman zaman saha çalışmalarımıza da bizlere faydanız olacağına inandığımız için sizleri davet edeceğiz” dedi.

“GÖREVE GELİR GELMEZ HERKESE DOKUNMAYA ÇALIŞTIK”

11 Ocak 2021 tarihinde yapılan 5. Olağan Kongreyle AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı olarak göreve başlayan ve göreve gelir gelmez ilçe teşkilatlarına bir heyecan ve hareketlilik getiren Akın İlhan, “Biz ekip olarak göreve gelir gelmez bu davaya hizmet etmiş ve daha sonra rahmeti rahmana kavuşan teşkilat mensuplarımızın hem kabirlerini ve hem de ailelerini ziyaret ederek başladık. Daha sonra kuruluşumuz ve bizden önceki döneme kadar bu davaya hizmet etmiş büyüklerimiz ve yol arkadaşlarımızla bir araya geldik, bundan sonrada gelmeye devam edeceğiz.

Öte yandan ilçemizin kanat önderleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızla bir araya gelerek ilçemiz yararına istişareler yapıyoruz.

Bizim partimiz vefa üzerine ayakta duran bir parti. Çünkü öyle öyle güçlenen ve öyle ayakta duran bir parti” şeklinde konuştu.

“MİLLETVEKİLLERİMİZLE SAHADAYIZ”

İl başkanlığıyla koordineli bir şekilde saha çalışmalarını önce programlayıp sonra bir eylem planına dönüştürdüklerini ifade eden Başkan Akın İlhan, “Hazırladığımız bu eylem planını her bir birim başkanlığımız bünyesinde yürütüyoruz. Yaptığımız her çalışmayı hazırladığımız planlara uygun olarak yapıyoruz. Bizim ayrıca 1. bölgede bulunan milletvekillerimizle il başkanlığımızla koordineli bir şekilde ilçe saha çalışmaları yapıyoruz. Bunun ilk örneğini geçen hafta Çekmeköy’de icra ettik. Bir genel başkan yardımcımız ve 3 tane de milletvekilimiz sahada görevliydi” diye konuştu.

“BİZ O ALGI BALONUN PATLATTIK”

Başkan İlhan, “Gençler AK Parti’ye oy vermeyecek diye algı oluşturulmaya çalışılıyor. Bu söylemlerin altı boş. Biz o algı balonunu patlattık.

Yapılan anketlerde ve bizim sahada yaptığımız çalışmalarda gençlerin AK Parti’den uzak olmadığını anladık” dedi.

“SEÇİMLERE HER ZAMAN HAZIRIZ”

Haber Sitemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci’nin olası bir erken seçime hazır mısınız ve yeni kurulan partiler Çekmeköy’de AK Parti’nin gücünü kıracak bir hareket için olduklarını görüyor musunuz? Sorularına cevap veren Başkan İlhan, “Biz bir seçimden diğer seçime hazırlanan bir partiyiz. Bu bizim şiarımızda bu var. Biz her zaman ve her koşulda hazırlıklıyız. Onun için 2023 seçimlerine de, 2024 yerel seçimlerine de hazırız. Erken seçimle ilgili ise, biz her an seçim yapılacakmış gibi sahadayız ve bu doğrultuda çalışmalarını yapan bir teşkilatız. Hiçbir çalışmamamızı da seçimlere daha var diyerek ötelemiş değiliz” diye açıklama yaptı.

“PARTİMİZİN A, B, C PARTİSİNİN GÜCÜNÜ KIRACAK GÜCE ERİŞİR Mİ ERİŞMEZ Mİ, OLUR MU OLMAZ MI? DİYE BİR DEĞERLENDİRMEMİZ VE KAFA YORMAMIZ SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL”

Başkan İlhan, “Az önce Çekmeköy teşkilatımızın büyük ailesinden bahsettim size. 44 bin üyesi olan ve her geçen gün daha da güçlenen bir partiyiz. Onun için sizin bahsettiğiniz partilerin AK Parti’nin gücünü kıracak bir çalışma içerisinde olduklarını görmedik. Bizim gücümüz, başkalarının kırabileceği bir güç değil. Biz çok güçlü bir partiyiz. Bir başkası gücümüzü kırar mı kırmaz mı düşüncesiyle kendimize yön veren bir parti değiliz. Dolayısıyla böyle güçlü bir partinin A, B, C partilerinin gücünü kıracak güce erişir mi erişmez mi, olur mu olmaz mı? diye bir değerlendirmemiz ve kafa yormamız söz konusu bile değil.”

AK PARTİ ÇEKMEKÖY’ÜN 44 BİN ÜYESİ VAR

İlçe Başkanı Akın İlhan, Çekmeköy’de 44 bin üyesi olan çok güçlü bir iktidar partisi olduklarını, partiye çok büyük bir teveccüh olduğunun altını çizdi..

İstanbul Takipte Haber Merkezi

İlginizi çekebilir

İstanbul’un tarihi gururu

İstanbul’un tarihi gururu

selyus