Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Aralık 2018

Al birini vur ötekine!

CHP siyaset anlayışı bu olsa gerek! “Gel Bakalım Muharrem İnce Cumhurbaşkanı Adayı gösterildiğinde ilk sahtekarlığı muhafazakar anne ve babasıyla çektirdiği fotoğrafı sosyal medyadan kullanmak olmuştu. Hani bir söz var ya “Al birini vur ötekine” diye! CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Beylikdüzü Büyükşehir Belediye Balkan Erkem İmamoğlu da aynı zihniyetin ürünü olduğunu ispat edercesine ilk işi başı kapalı annesi ile sosyal medyadan görüntüsünü paylaşmak oldu! Daha açıkça konuşmak gerekirse taktikleri hep aynı! Hayatın normal akışında her türlü haltı yerler, seçimler başlayınca din üzerinden oy devşirmeye çalışırlar. Ama şunu hala kafalarına sokamadılar bir türlü; bu vatandaş artık uyandı, gerçekleri görüyor.. AK Parti iktidarının 16 yılda yaptıkları ortada… Bu asil Türk Milleti; CHP’ninin iktidar olduğu yıllardaki fakirliği, karneleri, dini mabedlerine yapılan saldırıları unutmadı!

İŞTE BU SAMİMİYETSİZLERİN YEDİKLERİ HALTLAR!

CHP’ni İBB Adayı Erkem İmamoğlu, 15 Temmuz işgal girişiminin önlenmesinde büyük payı olan Kahraman Şehit Ömer Halisdemir’in isminin Beylikdüzü’ndeki Anadolu Caddesi’ne verilmesi teklifine ‘isim enflasyonu’ olur dedi, teklifi komisyona dahi göndermedi. Volkan Konak’ın “Mimoza Sokağı” teklifini ise kabul etti.. Doğru mu İmamoğlu?

Yaşam Vadisi olarak adlandırılan parkın tam ortasına “Türk Ordusu Kıbrıs’a geldiğinde kurtaracak tek bir Türk bile bulamayacaktır” diyen Rum Başpiskopos Makarios’un heykelini yaptırdı.. Doğru mu İmamoğlu?

Tendürek dağında çıkan çatışmada çok sayıda asker şehit oldu, İmamaoğlu belediye konserlerini iptal etmeyip, eğlenmeye devam etti.. Doğru mu İmamoğlu?

Hakkında milyonlarca liralık imar yolsuzlukları gerçekleştirdiği iddiasıyla soruşturma açılan İmamoğlu, FETÖ’nün firari belediyeler imamı Erkan Karaarslan’a da danışmanlık ücreti adı altında 1 milyon 754 bin lira para aktardı.. Doğru mu İmamoğlu?

MUHARREM İNCE’DE SAPIKLIK DA VAR!

Yine başı kapalı annesini siyasete alet eden bir başka samimiyetsiz “Gel Bakalım Muharrem İnce” de 2012, taciz ettiği kadın mağdure Fatma B. Takvim gazetesine konuşmuştu.

Muharrem İnce, bu skandalı her seferinde inkar etse de, Fatma B., “Attığı mesajlar elimde, ‘Abazayım gel.’ dedi. Rüşvet bile teklif etti…” demişti.

Ramazan ayında bir plajda alkol alan sen değil misin? Muharrem İnce kimlikli samimiyetsiz adam!!!

selyus