Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Ekim 2016

Alanlarında iz bırakmaya devam eden başarılı başkanlar

Kendi ilçelerinde yürüttükleri sosyal ve siyasi çalışmalarla İstanbul Takipte Haber Sitesi başta olmak üzere basında sık sık yer alan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin ve AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, alanlarında iz bırakmaya devam ediyorlar.

Bu başarılı üçlüyü bir arada yakalamak her zaman mümkün olmaz. Allah CC. nazarlardan saklasın. Yaklaşık 2 yıldır başkanlık yapan ve genlerinde liderlik vasıfları fazlasıyla olan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin ve AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, durmadan ve yorulmadan ilçelerinde yürüttükleri sosyal faaliyetleriyle insanlara dokunmaya devam ediyorlar.

İlçelerinde yaptıkları birbirinden değerli sosyal projeler ve etkili siyasetle en çok haber olan ve de haberleri en çok okunan AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin ve AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, İstanbul Takipte Haber Sitesi’nin 2.’sini düzenlediği “Alanında İz Bırakanlar” ödül gecesinde, ödül almışlardı. 

Kendi ilçelerinde yaptıkları başarılı çıkışlarla fakir haber sitemizden ödül alan üç başkan, önce Allah’ın CC. rızasını kazanarak onun büyük ödülüne layık olurlar. Ardından da dünyalık meşakkatte yürüdükleri bu kutlu yolda, haklarında hayırlı ise Büyük Davamızın Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın daha yukarılarda değerlendireceği yerlerde ödüllendirilirler inşallah. 

selyus