Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Mart 2024

Ali Tombaş: “İftarın en güzeli çocuklarla yapılandır”

Sultanbeyli’de “Sertaç Abi ile Çocuk İftarı” programı düzenlendi. Özenle hazırlanan programa çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Ali Tombaş, “Çocuklarımızın Ramazan’ın manevi iklimini paylaşması; orucu, ibadeti, Ramazan’ı sevmesi anlamında böyle etkinliklerin düzenlenmesi çok anlamlı. İftarın en güzeli çocuklarla yapılandır. Evlatlarımızın ve kıymetli ailelerinin gösterdiği ilgi, bizim için çok kıymetli.”

Tüm İslam âleminin beklediği on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif geldi. Ramazan Ayı’nın gelmesiyle Sultanbeyli’de iftar programları başladı. İlk iftar programı, ilçedeki çocuklara özel olarak düzenlendi. “Sertaç Abi” adıyla tanınan, çocukların çok sevdiği Youtuber Sertaç Güngör’ün katılımlarıyla gerçekleşen Çocuk İftarı, yoğun ilgi gördü. Oruç tutan minikler, iftar sofrasında buluştu. Sertaç Abi’leri ile iftar yaptı.

Semazen Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına; Cumhur İttifakı AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, İlçe Başkanı Ayhan Uşdi ile binlerce çocuk ve ailesi katıldı. Ramazan’ın huzur ve bereketi paylaşıldı.

Programda konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, “Rabbim huzur ve bereketini paylaşacağımız nice Ramazanlar görmeyi nasip eylesin. Sultanbeyli’de Ramazan-ı Şerif programları başladı. İlk program gözümüzün nuru çocuklarımıza özel oldu. Çocuklarımızın Ramazan’ın manevi iklimini paylaşması; orucu, ibadeti, Ramazan’ı sevmesi anlamında böyle etkinliklerin düzenlenmesi çok anlamlı. İftarın en güzeli çocuklarla yapılandır. Evlatlarımızın ve kıymetli ailelerinin gösterdiği ilgi, bizim için çok kıymetli. Bu güzel programa katılımları dolayısıyla Sertaç Kardeşimize, sevgili çocuklarımıza ve kıymetli ailelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

selyus