Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 1 Nisan 2024

Ali Tombaş, “Kazanan Sultanbeyli oldu!”

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak girdiği seçimleri resmi olmayan rakamlara gör kazanarak Sultanbeyli Belediye Başkanı seçilen Ali Tombaş, sosyal medya hesabından sıcağı sıcağına bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı Vizyonu’na yakışır icraatlara imza atmak için kolları şimdiden hizmete sıvadıklarını belirten Ali Tombaş şunları söyledi:

“Kazanan Sultanbeyli oldu!

31 Mart Yerel Seçimleri’nin Sultanbeylimize hayırlı olmasını diliyorum.

AK Parti’mize güçlü desteğini bir kez daha ortaya koyan aziz hemşehrilerime canı gönülden şükranlarımı sunuyorum.

Cumhur İttifakı adayı olarak girdiğimiz seçim sürecinde özenle çalışan AK Parti’mizin ve Milliyetçi Hareket Parti’mizin teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum.

Sandıklar kapanmış, seçim süreci tamamlanmıştır.

Bu seçimin kazananı Sultanbeylili hemşehrilerimizdir.

Hiçbir fark, hiçbir sınıflandırma gözetmeksizin her bir hemşehrimiz bizim için kıymetlidir. En iyi hizmete layıktır.

İşte bu şuurla; Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı Vizyonu’na yakışır icraatlara imza atmak için kollarımızı şimdiden hizmete sıvıyoruz.

Yeni dönemde; kentsel dönüşümden ulaşıma, eğitimden sağlığa, spordan sosyal ve kültürel alanlara kadar yepyeni hizmetleri sizlerle buluşturmak için gece-gündüz demeden çalışacağız.

Ortak akıl, şeffaf yönetim, özverili çalışma prensiplerinden hareketle Sultanbeyli’mizi hep birlikte geleceğe taşıyacağız.

Hep birlikte çalışacağız.

Hep birlikte başaracağız.”

selyus