Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Haziran 2016

“Allah’ın izniyle milletimize hiç mahcup olmadık”

AK Parti’nin bugüne kadar milletin karşısında başlarını öne eğecek hiçbir icraat yapmadığını dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Bu siyaseti, geleneğimizi Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. Allah’ın izniyle milletimize hiç mahcup olmadık. Türkiye’yi bulunması gereken noktaya taşıyacak yolculuğumuzu sürdürüyoruz.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığınca düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, AK Parti’nin 14 yıllık iktidarı döneminde Türkiye’nin her alanında yaptığı hizmetlerin birilerini rahatsız ettiğini söyledi.

Hem yurt içi hem de yurt dışındaki birtakım çevrelerin bu durumdan rahatsız olduğunu vurgulayan Ataş, şöyle konuştu:

“Türkiye’nin önünü kesme girişimleri oldu bugüne kadar, bugün de hala bu girişimler devam etmektedir. Yaşadığımız terör olayları da bunların bir parçasıdır. Kalkınmış, gelişmiş bir Türkiye istemeyen, Türkiye’nin bulunduğu coğrafi konum itibarıyla dünya milletleri üzerinde bulunduğu coğrafyada söz sahibi olmasını istemeyen çevreler, Türkiye’nin önünü kesme gayreti içerisindeler. Terörle Türkiye’yi dize getirmek isteği içerisindeler ama nasıl ki bugüne kadar bunu başaramadıysalar bundan sonra da başaramayacaklar. Geldiğimiz noktada şehirlerimiz yapılan operasyonlarla belirli noktada temizliğe ulaştı. İnşallah bundan sonra hem bir yandan bu operasyonlar devam edecek hem de şehirlerin yeniden tanzimi noktasında o bölgede gerekli çalışmalar yapılacak. Bugüne kadar ki kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi nasıl muhafaza ederek bugünlere geldiysek bundan sonraki yolculuğumuz da aynı şekilde devam edecek.”

Ataş, AK Parti’nin bugüne kadar milletin karşısında başlarını öne eğecek hiçbir icraat yapmadığını dile getirdi.

Başlarının dik olduğunu, milletin yanında siyaset yapma geleneğini sürdürdüklerini vurgulayan Ataş, “Bu siyaseti, geleneğimizi Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. Allah’ın izniyle milletimize hiç mahcup olmadık. Türkiye’yi bulunması gereken noktaya taşıyacak yolculuğumuzu sürdürüyoruz.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Ataş’a tablo hediye etti.

selyus