Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Ekim 2016

Asımın Nesli: Sarıyer AK Gençliği

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Direnişten Dirilişe 15 Temmuz” konulu Danışma Meclisi’nde bir konuşma yapan AK Parti Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ali Tavukçuoğlu, “Biz gençler 15 Temmuz’u iliklerine kadar yaşamış “Asımın Nesli” olarak hem o gece hem de sonraki 29 gün ülkemizi savunmak için nöbet tuttuk.”

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Direnişten Dirilişe 15 Temmuz” konulu Danışma Meclisi’ne, partililer yoğun katılım gösterdi. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ın öncülüğünde gerçekleşen programa; AB eski Bakanı Sayın Volkan Bozkır, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ve Haydar Ali Yıldız, Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Demir Bay, AK Parti Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ali Tavukçuoğlu, Sarıyer teşkilatları ile Sarıyerliler katıldı.

İlçe Başkanı Salih Bayraktar, “Direnişten Dirilişe 15 Temmuz” temalı programa yönelik bir konuşma yaptı. Milletvekilleri de 15 Temmuz’la ilgili önemli açıklamalarda bulundular.

Gecede en yoğun ilgiyi gören isim, AK Parti Sarıyer ilçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ali Tavukçuoğlu ise yaptığı konuşmada: “Sarıyer gençliği adına kürsüde bulunuyorum. Biz gençler 15 Temmuz’u iliklerine kadar yaşamış “Asımın Nesli” olarak hem o gece hem de sonraki 29 gün Cumhurbaşkanımızın “Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Vatan, Tek Devlet” sözünden yola çıkarak ülkemizi savunmak için nöbet tuttuk.” dedi.

 

selyus