Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Ekim 2016

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul İl Kadın Kolları’nı ziyaret etti

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve Yürütme Kurulu Üyeleri’ni ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul İl Başkanlığı’na gelerek milletvekilleri ile bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Ayrıca İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile de bir toplantı yapan Başbakan Yıldırım, özelliklede İl Kadın Kollarını ziyaret ederek İstanbul’da önemli icraatların altına imza atan İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve ekibi ile karşılıklı istişarelerde bulundu. İl Kadın Kollarının örnek çalışmalarını takip eden Başbakan Yıldırım, Başkan Döğücü ve ekibini tebrik etti. Başbakan Yıldırım’ı ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ve İstanbul Milletvekili Av. Serap Yaşar yalnız bırakmadı.

“BAŞBAKANIMIZIN ZİYARETİ BİZE MUTLU ETTİ”

 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı son derece memnun kaldıklarını belirten AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımızın bu ziyareti bizi ziyadesi ile mutlu etti. Ayrıca bize verdiği destekle de motive olduk. Bizde Sayın Başbakanımıza İstanbul’da yürüttüğümüz çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında bilgi verdik. Önümüzdeki süreçte yapacaklarımızla ilgili de kendisinin değerli fikirlerini ve talimatlarını dikkate aldık. İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Tüm İstanbul Kadın Teşkilatlarım adına Sayın Başbakanımıza bu ziyaretlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı arz ediyorum” dedi.  

selyus