Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Haziran 2018

Ataş, Kiğılı işadamlarıyla bir araya geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Kiğı Sanayici ve İşadamları Derneğini (KİSİAD) ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, KİSİAD Derneğini ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Dernek ziyaretinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, KİSİAD Derneği Kurucu Başkanı İbrahim Zirekoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları bulundu.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu programda kısa bir konuşma yaparak, 24 Haziran seçimlerinin önemine değindi. Eminmollaoğlu, 24 Haziran sadece Türkiye’nin değil bütün masum ve mazlum coğrafyanın seçimi olacak” dedi.

Ümraniye Belediyesinin Ramazan ayındaki etkinlikleri ve programlarını anlatarak konuşmasına başlayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Çok şükür Ramazanı bizler huzur içinde geçiriyoruz. Fakat bizler gibi huzur içinde geçiremeyen kardeşlerimizde var bu bakımdan 24 Haziran seçimleri çok önemli olacak. Dünyada masum ve mazlumların yanında olan zalimlere karşı dik duran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu bakımdan İslam âlemi için bu seçimlerde Cumhurbaşkanımıza desteklerimizi sürdürmeliyiz” diyerek 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

Ardından programda bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ise birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, AK Parti hükümetinin hizmetlerini anlattı. Ataş, “Ramazan ayının hepimize hayırlı olmasını niyaz ediyorum. Yaklaşan Kadir Geceniz ve Ramazan Bayramınız da şimdiden mübarek olsun. İnşallah 24 Haziranda da demokrasi bayramımız olur. Türkiye çok önemli bir eşikte bulunuyor, bu seçimler Türkiye’nin gelecek 100 yılını şekillendirecektir. İnşallah 24 Haziran’da biz yeniden milletimizin alnını ak edecek sonuçlarla bu milleti buluşturacağız” dedi.

selyus