Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Haziran 2018

Mustafa Ataş, Giresunlularla buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Santral Ramazan Etkinlik alanında Ümraniye’deki Giresunlular Derneğinin standında hemşehriler ile bir araya gelerek çay içip sohbet etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Belediye Nikâh Sarayı’nda Ümraniye’deki Giresunlular için düzenlenen iftar programından sonra Ümraniye Santral Ramazan Etkinlik Alanında bulunan Ümraniye Giresunlular Dernek Standını ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Giresunluları ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve Ümraniye Giresunlular Dernek Başkanı Numan Kasap bulundu.

Ayrıca tüm protokol etkinlik alanında bulunan diğer derneklerin stantlarını ve Hanımlar Kahvesi standı da ziyaret ederek herkese hayırlı Ramazanlar diledi.

selyus