Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Ekim 2016

Ataşehir AK Kadınların aşure dağıtımına yoğun ilgi

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın Başkan Neslihan Yurtdagül öncülüğünde düzenlediği ‘Aşure Günü’ programına Ataşehirliler yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın Küçük Bakkalköy Mahallesi Kapalı Pazar Alanı Sosyete Pazarı önünde düzenlediği ‘Aşure Günü’ programına AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. ‘Aşure Günü’ programına gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnun olduklarını dile getiren Başkan Yurtdagül, “Hepimizce çok iyi bilinmektedir ki Muharrem Ayı, Peygamberimiz (S.A.V.) tarafından Allah’ın ayı olarak nitelendirilmiştir. Bir çok Peygamberin Aşure Günü’nde hayatlarını etkileyen olumlu hadiseler yaşanmıştır. Gerek Muharrem Ayı, gerekse Aşure Günü; insanlık tarihinin başlangıcından itibaren birbirinden önemli olayları ve mucizeleri içinde barındırmaktadır. Ve tabi birde hepimizin yüreğinde acısını yaşadığı Peygamberimizin (S.A.V.) gözbebeği torunu ve ailesinin haksızlığa uğrayarak Şehit edildiği acı gündür,  bu mübarek gün…” dedi.

Konuşmasını sürdüren Başkan Yurtdagül, “Millî birliğimizi artırıcı nitelikte, mezhep farklılıklarımıza saygılı olarak; birbirimizin değerlerine daha samimî yaklaşmak ortak toplumsal menfaatlerimizin yaşatılması açısından oldukça önemli görülmelidir. Ancak, bu şekilde ‘Bir’ olacağımız, ‘Diri’ olacağımız ve ‘İri’ olacağımız unutulmamalıdır.” diye konuştu. Haber/Fotoğraf: Yasemin Yıldırım

selyus