Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Mart 2017

Ataşehir’de Sivaslıların adı kullanılarak algı toplantısı yapıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir’de bir otelde Sivas derneklerinin, federasyonlarının ve vakıflarının temsilcileriyle bir araya geldi yalanına Sivas Platformu ve İstanbul Sivas Konfederasyonu üyeleri tarafından sert tepki geldi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ataşehir’de bir otelde Sivas derneklerinin, federasyonlarının ve vakıflarının temsilcileriyle bir araya geldiği söyleniyor. Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile partililer ve çok sayıda Sivas dernek, federasyon ve vakıf temsilcisi katıldı denilerek Ataşehir’de Sivaslıların adı kullanılarak algı toplantısı yapıldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ataşehir’de bir otelde Sivas derneklerinin, federasyonlarının ve vakıflarının temsilcileriyle bir araya geldiği söyleniyor Külliyen yalan! Herk ikisinin de binlerce üyesi olan Sivas Platformu ile İstanbul Sivas Konfederasyonu Başkanı Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, aynı saatlerde AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla gerçekleşen bir toplantıdaydı. Ayrıca hem Sivas Platformu hem de İstanbul Sivas Konfederasyonu tarafından hiçbir Sivaslı vatandaşa Ataşehir’de Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla bir toplantı var diye mesaj çekilmedi. Bu her iki federasyon ve konfederasyon üyesi Sivaslı vatandaşların, kendi STK’larının kullanılmasına sert tepki vererek Sivaslıların duruşu bellidir, hele hele platform ile konfederasyonunun duruşu çok daha net olduğunu belirttiler. Salonda kimlik tespiti yapılsa dörtte birinin bile Sivaslı çıkmayacağını ifade eden Sivaslı vatandaşlar, yalan ve algı oluşturma çabasının arkasında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin olduğu iddia ediyor. 

selyus