Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

Ataşehir İsmail Levent’siz olmaz!

AK Parti İlçe Belediyeleri Meclis Üyeliği listeleri Salı günü İlçe Seçim Kurullarına teslim edilecek.

Seçim Kurulu listelerdeki isimlerin adli durumlar ile diğer araştırmalarını inceledikten sonra resmi açıklamasını yapacak.

İlçe teşkilatlarında son 24 saate girildiği bu süreçte listelere girme yarışı iyicene hızlandı!

Her ilçe samimiyetle en iyi listeyi yapmanın gayreti içinde olacak, bundan hiç şüphemiz yok da ancak bu o kadar kolay olmayacak… Çünkü çok karışanları olacak!

Tecrübeli İlçe Başkanları ile tecrübeli Belediye Başkan adayları listeleri yaparken biraz daha rahat ancak Büyükşehir Meclis Üye sıralaması hariç.!

Geride bıraktığımız 5 yıl boyunca belediyelerde meclis üyelerinin performansını ele aldığımızda sadece Ataşehir Belediyesi’nden örnek verecek olursak, dosyası bir hayli kabarık olan Battal İlgezdi’nin usulsüzlük yaptığı iddiasıyla belediye başkanlık görevinden alınmasının en büyük sebebi AK Parti Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Levent’tir.

Ataşehir Belediyesi ve Battal İlgezdi’nin usulsüzlüklerini araştırıp, bulup meclis toplantılarına taşıyarak kürsüden veya oturduğu yerden aslanlar gibi ortaya koyan İsmail Levent’e AK Parti Ataşehir’in bu dönemde de ihtiyacı var.

15 meclis üyesi içinde bir çoğunun kürsüye çıkıp konuşmadığı bu 5 yıl içinde 100’lerce söz alarak yalancı İlgezdi’yi adeta çıldırtan ve sonunda da meclisten kovdurtan İsmail Levent’in 20016 yılı Mart ayı toplantısında Ataşehirlilere “Tapu Senedi” vererek ‘beni seçerseniz gelin belediyede benden tapularınız alın’ diyerek külliyen yalan söyleyen Battal İlgezdi’ye kırmızı kart gösterdi!!

Kırmızı kart olayı hem ulusal hem de yerel basında çok yer buldu ve aylarca Türkiye’de konuşuldu.

Sözün özü, Ataşehir İsmail Levent’iz olmaz!

Bir futbol takımın ön liberosu neyse İsmail Levent’e AK Parti Ataşehir’in osudur…

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak İsmail Levent’i yeniden Ataşehir Belediye Meclisinde görmek istiyoruz.

 

selyus