Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Mart 2017

Ataşehir SKM önemli isimleri ağırladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci ile birlikte AK Parti Ataşehir İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışına katılarak teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti İstanbul teşkilatlarında 16 Nisan’daki referandum için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Referanduma 33 gün kala AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı binası önünde Ataşehir SKM’nin açılış töreni düzenlendi. Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ilçe yönetim ve yürütme kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

İlçe Başkanı Yağcı’nın konuşmasının ardından kürsüye gelen Başkan Dr. Temurci, “Ataşehir’de 17 mahalle olduğunu belirterek, bu 17 mahalle elbette Ataşehir’de bütün teşkilatımızın her bir noktasına 3 kademe olarak gönlümüzü oralara getirerek, sadece anayasa değişikliği o 18 maddeyi anlatmakla kalmayalım. Biz insanı yaşat ki devlet yaşasın diyen bir medeniyetin mensuplarıyız. Biz gönüllere girmeden “evet’ler” çoğaltamayız. Ataşehir’de eğer yüzde 65’i geçecek bir hedefimiz varsa, öncelikle bu hedef bizim üzerimizdeki en büyük sorumluluktur. İşte koşuyoruz, İstanbul’un her bir noktasında daha fazla ‘hayır’ı’ daha fazla ‘evet’e’ dönüştürmek için birlikte mücadele ediyoruz.” dedi.

selyus