Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Mart 2021

Ataşehir teşkilatı, 17 mahallede eş zamanlı ziyaretler gerçekleştirdi

AK Parti Ataşehir 3 kademe ilçe ve mahalle teşkilatları, Beraat Gecesi münasebetiyle 17 mahallede eş zamanlı ziyaretler gerçekleştirdi. Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak ile Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı esnaf ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem’in selamını ilettiler…

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizin sosyal ve ekonomik hayatında önemli bir rol oynayan, yer tutan değerli esnaflarımızı teşkilatımızın katılımı ile Beraat Gecelerini tebrik ettik, ikramlarımızı sunduk. Biz kadim bir medeniyetin çocukları ve büyük bir aileyiz. Dostluk ve sevgi bağlarının kuvvetlendirilmesi noktasında bu tür ziyaretler medeniyetimizde de çok önemli bir yer tutuyor. Biz de bu noktada üzerimize düşeni kadın kollarımız, gençlik kollarımız, 3 kademe teşkilat mensuplarımız ve meclis üyelerimiz ile yapmaya çalışıyoruz. Esnafımıza, vatandaşlarımıza bu pandemi süresince yalnız olmadıklarını, her an yanlarında olduğumuz ve olacağımızı hissettirmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle de esnaf ve vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini alıyor, çözümü için gerekli kurumlarla iletişime geçiyoruz. Tabi bugünün de Beraat Gecesi olması vesilesiyle yapılan her bir ziyaretin, verilen her bir selamın önemi daha da kıymetli, vatandaşlarımız ve bizim için.

Esnafımızın ziyaretlerimizden memnuniyeti ve güzel geri dönüşleri bizi son derece mutlu ediyor. Bu vesile ile tüm Ataşehirli komşularımızın Beraat Gecesi’ni tebrik ediyorum. İlçemiz de bulunan değerli esnaf ve sanatkârlarımıza işlerin de bereketli kazançlar, aziz milletimize huzur ile birlik beraberlik içinde sağlık ve afiyetle yaşamayı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.”

selyus