Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Haziran 2018

Ataş’tan Üsküdar’da yoğun tempolu seçim çalışması

Üsküdar’da seçim çalışmalarında ayrı bir hareketlilik ve ayrı bir bereket var. İstanbul’un kalbi hatta başkenti olan Üsküdar’da seçmenin bilinçli olması da bir ayrıcalık. Yaklaşık iki aydır adeta birkaç saatlik uykuyla sahada olan siyasiler bu durumdan hiçte şikayetçi olmadıkları gibi vatandaşın ilgisi karşısında ayrı bir mutluluk yaşıyorlar. Bu anlamda insanlarımızla en rahat iletişim kurabilen siyasetçiler arasında örnek gösterilen tecrübeli isim AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Üsküdar’ın sevilen başarılı Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile doldu doldu bir saha çalışması gerçekleştirdi.

Sakinliği ile tanınan ve hitabeti düzgün siyasetçi olarak ta bilinen Ataş, Üsküdar’da dolu dolu geçirdiği seçim çalışmasında özellikle de vatandaşlara dokunuşuna ve kafası karışık olanları ikna edişine şahit olduk.

Yaptıkları çalışmalarla ilgili kısa bir açıklama yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Seçim öncesinde de önceleri de düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz şehit aileleri ve gazilerimizi bugünde ziyaret ediyoruz. Şu anda Gazi Çengelköy’ümüzün gazi Muhtarı Can Cumhurcu’yu ziyarettik. Çengelköy Mahallesi, Üsküdar’ımızın en güzel mahallelerinden birisi. Biliyorsunuz, 15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimine karşı Çengelköylü vatandaşlarımız kahramanca direniş gösterdiler. Ölenlere Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerken bu hain darbe girişimine göğsünü siper ederek direnen Çengelköylü vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

AMAÇ ÇOK DAHA FAZLA VATANDAŞA ULAŞMAK

Daha sonra bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, seçim çalışmaları ilk başladığı günde bir durgunluk vardı ancak daha sonraki günlerde bu durgunluk gitti yerini aktivasyona bıraktı. Seçim çalışmalarımızdaki hareketliliği daha bereketli yaşamak adına çok daha fazla vatandaşımıza ulaşmaya çalıştık. Bunu da çok iyi organizasyonlarla başardık. Bunun için ben bütün teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Ev ziyaretleri, seçmen ziyaretleri, sokak ve esnaf ziyaretleri ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün de Üsküdar’da gazi ve şehit yakınlarını ziyaret ediyoruz. Ayrıca Sivil Toplum Kuruluşları ile de buluşacağız” diye konuştu.

selyus