Bakan Kurum, “İBB projenin içinde ister yer alsın, ister almasın!”
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul’la ilgili bakanlıkta düzlenen toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eleştiren Bakan Kurum, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi projenin içinde ister yer alsın, ister almasın. Biz bugüne kadar yaptığımız gibi, tüm projelerimizi milletimizle birlikte nasıl yaptıysak, Kanal İstanbul Projesi’ni de aynı şekilde yapacak iradeye de, güce de, mali yeterliğe sahibiz. O yüzden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin bu işlerle alakalı bir projeye katkısını da açıkçası beklemiyoruz. Öyle bir katkı yapma niyeti de açıkçası yok. Çünkü İBB başkanımız İstanbul’un geleceği ile ilişkin proje dışında her türlü işle uğraştığı için projelere odaklanmasını ben buradan kendisine tavsiye ediyorum” dedi.
Benzer Videolar
-
AK Parti, İstanbul’da hem genel hem de yerelde oy oranlarını yükseltti
-
Kabinede görev değişimi
-
AK Parti İstanbul İl Başkanı Özdemir’den İBB yönetimine: “Bayrampaşa’da 6 yıldır tamamlanmayan kentsel dönüşüm” tepkisi
-
AK Parti Sözcüsü Çelik: Mesut Özarslan’ın AK Parti’ye katılacağı iddialarını cevapladı
-
AK Parti İstanbul İl Başkanı Özdemir: “Türkiye diplomaside, savunma sanayiinde, milli ve yerli teknolojide adeta destanlar yazıyor”
-
Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, gençlerin “Yerel Yönetimler Atölyesi” programının konuğu oldu
-
AK Parti İstanbul’da sendika buluşması
-
AK Parti Kartal Milletvekilleri ile birlikte sahaya indi
-
AK Parti Üsküdar sahaya hâkim
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “ABD-İran meselesine sadece askeri pencereden bakmak, bölgeyi felakete götürür”
-
Terörsüz Türkiye takvimi işliyor
-
Feyzullah Torlak, “Sancaktepe’nin seviyesiz belediye başkanı örgüt kafasıyla haydutluk ve kabadayılık yapıyor”


