Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Mayıs 2015

Bakan Müezzinoğlu Kadıköy’de

AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı, Kadıköy’de hız kesmeden sahada kendini güçlü bir şekilde hissettirerek 7 Haziran seçimlerinde partisine büyük katkı sunmak istiyor. Kadıköy teşkilatının bu önemli çalışmalarına destek veren Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Kozyatağı İrtibat Büro açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Kadıköy İrtibat Büroları bir bir açılmaya devam ediyor. İrtibat bürolarında çalışmalar yaklaşık 40 gündür devam ede dursun mahallelerdeki vatandaşların daha çok katılımını sağlamak amacıyla yapılan bu açılışların partiye artı getireceğinin de hiç şüphe yok. Bu düşünce ve inançla gerçekleşen Kozyatağı İrtibat Bürosunun aşılışına Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Milletvekili Adayları Erkan Kandemir ile Av. Hurşit Yıldırım, Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, İMES Başkanı ve Kızılay Genel Sekreteri Kemal Akar, SKM Başkanı Av. Mehmet Denizoğlu, Kadıköy Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar, İBB Meclis Üyesi Ömer Şahan, Kadıköy Belediye Meclis Üyeleri Y. Mimar Göksel Öksüz ile Elif Lale Bilgili, Kozyatağı Mahalle Başkanı Ali Deniz ve çok sayıda teşkilat mensupları katıldı.

“BİZ İŞİN BAŞINDA FARKLI OLACAĞIZ DEDİK”

İrtibat bürosu açılışında bir selamlama konuşması yapan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Ben öncelikle katılımlarından dolayı Sağlık Bakanımıza teşekkür ediyorum. Sayın bakanım, bizleri onurlandırdınız, hoşgeldiniz. Kadıköy’de siyaset yapmanın zorluklarının bilincinde olan bir ekiple yaklaşık 2 aydır sahalardayız. Biz işin başında farklı olacağız dedik. Bugünde bu farklılığımızı, farklı siyasi anlayışımızı sahaya yansıtıyoruz. İnanıyorum ve ümit ediyorum ki 7 Haziran seçimleri Kadıköy için bir yeni bir başlangıç olacak” dedi.

BUNLARIN TUZU KURU

Eskiden hastanelerin durumunu hatırlıyorsunuz. Türkiye genelinde 615 tane ambülansımız vardı. Bunların üçte biri arızalı, üçte birinde tıbbi malzeme yok, diğer üçte birini de bulabilirsen onda da mazot yok, mazot.. Şimdi binlerce ambulansımız var mı, ambulans helikopterlerimiz var mı, ambulans uçaklarımız var mı? Bunlar gelse bu uçaklara mazot doldurabilirler mi? Dolduramazlar. Bunların tuzu kuru tuzu Bunlar şimdi Ağustos böceği gibi cır cır ötüyorlar.. Artık bunlara kimse kanmaz. Çünkü artık milletle beraber yürüyen bir Ahmet Davutoğlu var. Çünkü milletin yanında ola bir AK Parti var. Hanım kardeşlerimiz, gençlerimiz, İnşallah Kadıköy’de gece-gündüz demeden 25 gün çalışmaya hazır mıyız. İnşallah Kadıköy’de de güçlü bir mührü, 7 Haziran akşamı Kadıköy’de artık farklı bir mesaj veriyor mührünü vurmaya hazır mıyız?” dedi.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından irtibat bürosunun açılışı gerçekleşti.

Etiketler:
selyus