Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Mart 2017

Bakan Soylu Ümraniye’de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Ümraniye’de gerçekleştirdiği ziyarete vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ümraniyelilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ümraniye Belediyesi Mehter Takımı da karşılamada hazır bulunduğu programa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Allah bu davaya gönül vermiş herkesi muhafaza etsin. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” diyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “Hoş geldiniz” dileklerini iletti.

Programda yaptığı konuşmada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ümraniyelilerin coşkulu karşılamasından mutluluk duyduğunu dile getirerek; “Arkamıza dönüp bakmaktan, geleceğimize dair endişe etmekten çok yorulduk. Artık önümüze; 2023’e, 2053’e, 2071’e bakmak istiyoruz” dedi. Bakan Soylu, 16 Nisan’daki referandumda oylanacak Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi hakkında vatandaşlara bilgi vererek, yeni sistemle geleceğe endişeyle değil umutla bakılabileceğini dile getirdi.

selyus