Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Haziran 2015

Başbakan Davutoğlu Fatih’te

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Beyazıt’taki Sahaflar Çarşısı’nı gezdi. Davutoğlu, babası merhum Mehmet Davutoğlu’nun dükkanını da ziyaret etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul’daki yoğun programına Fatih’ten başladı. Sabah saatlerinde Kapalıçarşı ve Sahaflar Çarşısı’nı gezen Davutoğlu’nun ilk durağı ise babası merhum Mehmet Davutoğlu’nun dükkanı oldu. Davutoğlu daha sonra Kapalıçarşı ve Sahaflar Çarşısı esnafını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başbakan Davutoğlu’na Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir eşlik etti.

Kapalıçarşı’da esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Davutoğlu, esnafın daveti üzerine sık sık duraklamak zorunda kaldı.

Yanındaki heyetle birlikte Kapalıçarşı’dan Sahaflar çarşısına geçen Başbakan Davutoğlu’na kitap hediye edildi. Başbakan Davutoğlu, ziyaret sırasında kendi yazdığı kitabı da imzaladı.

Sahaflar Çarşısı’nı gezen Davutoğlu’nun ilk durağı ise babası merhum Mehmet Davutoğlu’nun dükkanı oldu. Davutoğlu daha sonra Kapalıçarşı ve Sahaflar Çarşısı esnafını ziyaret etti. Sahaflar Çarşısı’nı gezerek esnafla selamlaşan Davutoğlu, daha sonra seçim otobüsüne bindi. Zeytinburnu’na gitmek üzere Beyazıt’tan ayrılan Davutoğlu, Fatih Fevzipaşa Caddesi’nde esnafı selamladı. Davutoğlu yol üzerinde bulunan merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın kabrini de ziyaret ederek dua etti. Başbakan Davutoğlu’nun seçim otobüsü daha sonra Zeytinburnu meydanına geçti.

Etiketler:
selyus