Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Ekim 2016

Başbakan Yıldırım kampa değindi

AK Parti Grubunda bir konuşma yapan ve bu konuşmasında Afyon’daki kamp konusuna da değinen Başbakan Binali Yıldırım, bu hafta sonu da Afyonkarahisar’da geleneksel istişare toplantısının yapılacağını kaydetti.

Başbakan Yıldırım, geçen bir hafta içerisinde yurtdışında gelen ziyaretçilerle temaslarda bulunduklarını, AK Parti milletvekilleriyle istişare toplantılarını gerçekleştirdiklerini anlatarak, “78 ilimizden bütün milletvekillerimizle bir araya geldik. 15 Temmuz sonrası yaşanan olaylar ve terörle mücadele konularını, ekonomiyle ilgili konuları, memleket meselelerini ele aldık. İllerimizde devam eden yatırım ve hizmetleri görüştük. Vatandaşlarımızdan gelen talep, öneri ve şikayetleri değerlendirme fırsatı bulduk.” dedi.

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nın 112’ncisini de geçen hafta gerçekleştirdiklerini belirten Yıldırım, bu hafta sonu da Afyonkarahisar’da geleneksel istişare toplantısının yapılacağını kaydetti. Yıldırım, “AK Parti olarak kurulduğumuz ilk günden bugüne değişmez prensibimiz, istişareyi kurumsallaştırmaktır. Partimizin en güçlü yanı beraber düşünmek, beraber karar almak, siyasetimizi bu istişareler sonuncunda ortaya çıkan ortak akılla belirlemektir.” diye konuştu.

selyus