Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Ekim 2016

Başkentçi, AK Parti MKYK içinde mi?

Fuat Avni’ye özentili paylaşımlarıyla öne çıkmaya çalışınca bir ara twetter hesabı hacklenen BAŞKNETÇİ,  yeni sosyal medya hesabıyla zaman zaman etkili paylaşımlar yapınca yine kafa karıştırmaya başladı.

Daha önceki Twetter hesabı hacklenen BAŞKENTÇİ, ‏@baskentci_i isimli yeni hesabıyla esip gürlemeye kaldığı yerden devam ediyor. Özellikle AK Parti içindeki özel gelişmelerden dahi haberi olan bu BAŞKENTÇİ neyin nesi?

AK Parti içinden biridir diye şüphelenirken, gelişmelerin daha vahim olduğu ortaya çıktı. Son MKYK toplantısında gelişmeleri toplantı devam ederken paylaşan BAŞKENTÇİ, MKYK Üyelerinden biri mi diye geçmiyor değil aklımızdan? Neden diye soracak olursanız? Son AK Parti MKYK toplantısında kimin ne yaptığını isim isim dahi yazdı!

AK Parti’de bilgi işlemden ve ya sosyal medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı bu tür paylaşımların farkında mı bilmiyoruz ama biran evvel farkında olsa iyi olur. BAŞKENTÇİ denen bu şahıs yatığı paylaşımlarla partiyi zor durumda bıraktığını hatırlatmış olalım. 

BAŞKENTÇİNİN MKYK TOPLANTISINDAN YAZDIKLARI

BAŞKNETÇİ, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım Başkanlığında AK Parti MKYK toplantısı devam ederken attığı tweet’ler.

MKYK toplantısında kuru pastaları Başbakan yemediği için diğer MKYK üyeleri de yemedi velhasıl hepsi tabaklarda kaldı:)

Toplantıda Mehdi Eker’in neşesi yerindeydi.

Toplantıda Ayşe Sula Köseoğlu ve Serap Yaşar çok sessizdi.

Şaban Dişli daha çok Nükhet Hotar’ın toplantıda aldığı notlara baktı:)

Erzincan Milletvekili Serkan Bayram bol bol anlatılanları yazdı.

Kendisini takip eden bir vatandaş BAŞKENTÇİ’ye bari toplantıda oturduğun sandalyeyi de söyle’ diye yorum yazdı. AK Parti Genel Merkez, bu işe el atıp bu BAŞKENTİ’nin hesabını imha ettirerek, AK Parti’nin zor durumda kalmasına bir son verilmeli. 

selyus