Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Ocak 2019

Başkan Ahıakın, “Diğer ilçeler teknoloji konuşurken biz halen Kadıköy’de kaldırımları konuşuyoruz!”

Kadıköy Belediyesi’nin beceriksiz yönetimin topa tutan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, “Türkiye’de ve İstanbul’da diğer ilçeler teknoloji konuşurken biz halen Kadıköy’de kaldırımları konuşuyoruz!”

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve kuruluşundan günümüze kadar görev yapmış olan teşkilat mensupları Vefa Gecesi’nde buluştu. 31 Mart yerel seçimlerine hazırlıklar sürerken, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen,  kuruluştan bugüne kadar 3 kademe teşkilat mensupları Ataşehir Öğretmen Evi’nde düzenlenen Vefa Gecesi’nde buluştu. Geceye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz, Av. Serkan Bayram, İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, Belediye Başkan Adayı Özgül Özkan Yavuz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Akın İlhan, Kurucu ilçe Başkanı Ömer Abamor ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

“KADIKÖY BELEDİYESİ’NİN İBB’DEN ALDIĞ PAY İLK 5 ARASINDA”

Görev ve makamların geçici olduğunu ve asıl olanın dava ve dava bilinci olduğunu vurgulayan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, “Kuruluşundan bugüne kadar emek vermiş fedakarca çalışmış kurucu ve emektar teşkilatımızla birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Ebediyete intikal etmiş olan teşkilat mensuplarımıza ise Allah’tan rahmet diliyorum. Vefa dendiğinde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelir. AK Partinin kaderi milletimizin kaderi ile birleşmiştir. Kadıköy teşkilatı olarak 24 Haziran seçimlerinde kapı kapı dolaştık. Biz sözümüzü tuttuk. Recep Tayyip Erdoğan’ı yeni sistemin ilk Başkanı yaptık, bundan dolayı Allah hepinizden razı olsun. Görev ve makamların hepsi de resmiyettir. Asıl olan davadır dava bilincidir. Derdi millet olanın davası bitmez. 31 Mart Yerel seçimlerinde de inşallah İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kadıköy’e mührümüzü vuracağız. Bunu hep birlikte çalışarak başaracağız. Kadıköy’ü de kaybolan yıllardan, özlenen yıllarına hep beraber kavuşturacağız. Büyükşehir Belediyesi’nin Kadıköy’de yaptığı yatırım miktarı 3.3 milyar TL’dir. Kadıköy Belediyesi’nin Büyükşehir’den aldığı bütçeye baktığımız da, ilk 5 arasında bulunmasına rağmen, diğer belediyeler teknoloji konuşurken biz halen kaldırım konuşuyoruz, mahallelerde verilen usulsüz ruhsatları konuşuyoruz. Çok vizyonlu ve donanımlı bir belediye Başkan adayımız var. Bu akşam onu sizlerle buluşturuyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum“ dedi.

AK HİZMETLERLE TANIŞMA VAKTİ GELDİ

Geceye katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ise İstanbul’un en büyük ilçelerinden ve fazla ödenek alan ilçelerin başında gelen Kadıköy’de vatandaşların yeteri kadar hizmet alamadığını söyledi. Kadıköy’ün Ak hizmetlerle tanışma vaktinin geldiğini belirten Demiröz şunları söyledi: “Kadıköy’de toplantı yapacak bir salon olmadığı için Ataşehir Öğretmen Evi’ne gelmek zorunda kalınıyor ise bu Belediyenin ne kadar beceriksiz olduğunun bir göstergesidir. İnşallah 31 Martta sizlerle birlikte Ak hizmetlere kavuşacaktır.  Belediye Başkan adaylarını belirleme süreci çok zor bir süreçtir. O kadar çok başarılı insan arasında tercih yapmak zordur. Ancak sıra İstanbul’a gelindiğinde, sayın Genel Başkanımız hiç tereddüt etmeden ‘Kadıköy’e bir kadın aday koyacağız’ dedi. Özgül Özkan Yavuz’u aday göstereceklerini söyledi. İnşallah Kadıköy adayımız ile hizmetin ne olduğunu görecektir. Türkiye son yıllarda, 1. dünya savaşının kalıntıları ve o beyinli insanların pensesinin içerisine sıkıştırılmak isteniyor. Türkiye’yi yönetmek çok kolay değil. İnsanların kalbinde Recep Tayyip Erdoğan olduktan sonra hiç merak etmeyin. İstanbul’da çok şeyler yapıldı. Hava kirliliğinden, susuzluk, trafikten ve çöp dağlarından bıkmıştık. Kadıköy kazanılmaz diyenlere, 1994 yıllarında Büyükşehir içinde aynı şeyleri söylüyorlardı. 31 Martta inşallah Kadıköy’de bu başarıyı yakalayacaktır. İnşallah bugünden itibaren tahminlerinizden fazla piyasaya para sürülecek. Bu enflasyonu coşturacak kadar değil. Müteahhit, üretici ve çiftçinin alacağı var. Bütün bu alacaklar inşallah seçimlere kadar piyasaya girecektir. Dolayısıyla sıkıntılar hafifleyecektir. Bugün kendi savunma sanayisi ile ayakta durmayı başaran bir ülkeyiz. Hep birlikte olacağız. Önce Kadıköy, sonra İstanbul’u ve Türkiye’yi alacağız“ diye konuştu.

“KADIKÖY’Ü ALMAYA GELDİK”

Kadıköy’ün hak ettiği yerde bulunmadığını dile AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Özgül Özkan Yavuz ise gecede büyük bir ilgi gördü. Teşkilat mensupları ile tanışan Yavuz, kuruluştan bugüne kadar emeği geçen teşkilat mensupları ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “AK Kadrolar olarak yola çıkıldığı ilk günden bu yana partimiz pek çok zorluklardan ve aşamalardan geçildi. Ancak bütün bunlara rağmen, yılmadan usanmadan bu şevk ve azimle devam dedik, ilelebet devam diyeceğiz. Türkiye’nin Ak Parti’ye ihtiyacı var. Ak Partinin de sizlere ihtiyacı var. Partiye kayıt anlamında aranıza yeni katıldım. 23 yıl devlet memurluğu yaptığımız için kayıt olamadık. Ancak gönül verdik, destek verdik. Şimdi partimizin bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum.  Biz ne zaman nerde olursak olalım, dava bilinci olan insanlarız. İnandığı şeyler için sadece ve sadece ilkeleri ile yaşayan insanlarız. Biz bu dava için bir nefer olduğumuzun bilincindeyiz. Hangi birimize ne zaman ve nerde görev verilirse hep birlikte bunu en iyi şekilde yapacağımızdan eminim. İstanbul en büyük ilçelerinden ve zor sayılacak bir ilçedeyiz. Biz çalışmaya hazırız. Hep beraber Kadıköy’ü almaya geldik” dedi.

“20 YIL ÖNCEDEN BUGÜNE, NERDEN NEREYE GELDİĞİMİZ ORTADA”

İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ise gecede yaptığı konuşmada, Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya’nın bir hatırasını paylaşarak “ Yıllar önce Erol bey ilçe belediye başkanı iken, bir siyası partinin o gün sadece Sultanbeyli’de bir belediye Başkanı varmış. O Belediye başkanını yapacakları bir organizasyona davet etmek için makamına gidip davetini ilettiğinde, Sayın Başkan eline ajandayı alıp, 9 ay sonrasına randevu verir. Allaha hamd ederiz ki, bu gece aramızda Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekilleri, Başkan adayları var. 20 yıl önceden bugüne, nerden nereye geldiğimiz ortada. Bu inançla bu idealle yola yeniden revan olursa, biz seferden sorumluyuz, zafer Allah’ındır“ şeklinde konuştu.

“KADIKÖY’Ü AK PARTİ İLE BULUŞTURACAĞIZ”

Vefa Gecesi’nde kısa bir selamla konuşması yapan İstanbul Milletvekili Serkan Bayram ise “Dilin zekatı hayır söylemektir.  Bizler yola çıktık. Bizler sefere çıktık. Seferin sonunda da inşallah zafer vardır. Kadıköy’ü AK Parti ile buluşturacağız. AK Parti bugüne kadar çok zor işler başardı, bugünde bunu başaracak güce ve kadroya sahiptir. Bunu hep beraber başaracağız” ifadelerini kullandı.

“BİZ İNANMIŞ VE İNANÇLI BİR KADROYUZ”

AK Parti’nin Kadıköy’de kurucu başkanlığını yapan eski İlçe Başkanı Ömer Abamor ise yaptığı konuşmada, ilk günkü heyecanla çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Bu seçimlerin çok önemli olduğuna vurgu yapan Abamor, “İlçe başkanımızın ahde vefa göstererek düzenlediği bu akşamda sizlerle birlikte olmaktan gurur duydum. Kurucusu olmaktan gurur duyduğum siz teşkilat mensuplarımız ile birlikte bir araya gelmekten memnuniyet duydum. Her seçimden önce klasik olarak söylenen “Bu seçim çok önemli” vurgusunu bu seçimlerde de söyleyeceğiz. Çünkü bu gerçekten çok önemli bir seçim. Yeni geçtiğimiz başkanlık sisteminde muhalefet ve bir takım odakların, meşruiyeti tartışacakları ve buna bahane arayacakları bir seçim. Ülkemizin bekası ile ilgili bir seçim. O yüzden değerli teşkilat mensuplarımız, bu Türkiye’nin genelini ilgilendiren bir seçim olduğu için öncekilere oranla daha fazla çalışacağız. Kadıköy prestij bir ilçe ve Büyükşehir’e oy kazandıran bir ilçe. Buradaki adayımızın alacağı bir oy, Büyükşehir Belediyesinin alacağı bir oydur. AK Parti teşkilatı bu azim ve bilinçle çalışacaktır. Biz inanmış ve inançlı bir kadroyuz. Biz inanarak bu yolda gayret gösterirsek, burada AK Parti kazanacaktır. Bu seçimlerde inşallah hep birlikte daha fazla çalışarak kazanacağız “ diye konuştu.

“ VEFANIN HATIRLAMAK DEĞİL, UNUTMAMAK OLDUĞUNU ÖĞRENDİK”

Bize umut bağlamış mazlum coğrafyaların kaderinin değişmesi için hep birlikte çalışılması gerektiğini belirten il yönetim Kurulu Üyesi Av. Akın İlhan, “Kuruluşundan bugüne terini akıtan arkadaşlarla birlikten mutluyuz. Vefanın hatırlamak değil, unutmamak olduğunu öğrendik. Biz bu yolda devam eden ilçe başkanım ve ekibi ile birlikte 24 Haziran’da başarılı bir sınav verdik.  Bize umut bağlamış ve mazlum coğrafyaların kaderinin değişmesi için çok gayret göstermemiz gerektiğini bilen bir teşkilat şuan burada birlikte olmaktan şeref duyuyorum. İstanbul’un 39 ilçesinde istişare programları düzenlendi. Bir araya gelmek başlangıçtır. Bir araya gelip çalışmak ise başarıdır. İnşallah biz birlikte çalışarak 31 Mart sonrası Kadıköy’ü AK Partili belediye ile tanıştıracağız” dedi.

Katılımın oldukça yüksek olduğu gecede Başkan Adayı Özgül Özkan Yavuz teşkilat mensupları ile bol bol fotoğraf çektirdi ve özçekim yaptı…

 

selyus