Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Ekim 2018

Başkan Ahıakın “Esas olan davadır”

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, “Önemli olan partide yönetimde yer almak değil, önemli ve esas olan davadır. Sizler çok büyük emeklerle büyüttüğünüz bu hizmet yarışında bayrağı öyle bir noktaya çıkardınız ki, bizlerde bu hizmet yarışını gece gündüz demeden aynı tempo, ilk günkü aşk ve heyecan ile sürdürmeye kararlıyız” dedi.

Yerel Seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, partinin kuruluşundan bu yana görev yapan yönetim kurulu üyelerini düzenlenen toplantıda buluşturdu.

Geceye AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Akın İlhan, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç ve eski teşkilat mensupları katıldı.

“ÖNEMLİ OLAN PARTİDE YÖNETİMDE YER ALMAK DEĞİL, ÖNEMLİ VE ESAS OLAN DAVADIR”

Düzenlenen istişare toplantısında hem teşkilat mensuplarını bir araya getirmek hem de, partinin ilk kuruluşundan beri bu davaya gönül veren yol arkadaşlarının tecrübelerinden istifade etmek istediklerin belirten AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, “Partimizin ilk kurulduğu günden bu yana bu davaya inanmış siz değerli dava arkadaşlarımızı burada görmekten çok mutluyuz. Önemli olan partide yönetimde yer almak değil, önemli ve esas olan davadır. Sizler çok büyük emeklerle büyüttüğünüz bu hizmet yarışında bayrağı öyle bir noktaya çıkardınız ki, bizlerde bu hizmet yarışını gece gündüz demeden aynı tempo, ilk günkü aşk ve heyecan ile sürdürmeye kararlıyız. 24 Haziran seçimlerinde büyük bir gayret ve milletimizin desteği ile Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bu sistemin ilk başkanı olarak seçmeyi başardık. İnşallah 2019 Mart Yerel seçimlerinde de AK Parti mührünü hem İstanbul hem de Kadıköy’de vurmak istiyoruz. Sizler 2001 ‘den beri Partimizin kuruluşundan bugüne kadar her seçimde aynı heyecan ile gece gündüz demeden her türlü fedakârlığı yaptınız. Mart 2019 seçimlerinde de Kadıköy’ü AK Partili belediyecilik ile tanıştırmak istiyoruz. Bu anlamda sizlerin tecrübe ve birikimleriniz bizler için çok önemli. Bu zafere de inşallah hep birlikte yeniden imza atacağız. Allah birlik ve beraberliğimiz daim eylesin” dedi.

“KADIKÖY BELEDİYESİ’NİN AK BELEDİYECİLİK RUHUYLA TANIŞTIRMAK HAYALİMİZDİR”

İl Yönetim Kurulu üyesi Av. Akın İlhan ise, “Dava anlayışımızda bize emanet ettiğiniz bu evvel ve ahiri kavramı vardır. Evvel bizim için çok önemlidir. Sizler bu partinin kurucuları ve evvellerisiniz. Bu zamana kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. 2002 yılından beri bugüne kadar çeşitli badireler ve darbe girişimi ve planları karşısında dimdik ayakta duran yine sizler oldunuz. İstanbul genelinde olduğu gibi Kadıköy’de de mahalle teşkilatlarımızı güçlendiriyoruz. Sizlerin ve bizim hayalimizdi Kadıköy Belediyesi’ni AK Partili Belediyecilik ruhuyla tanıştırmak. İnşallah rabbim bizlere bunu nasip eder” şeklinde konuştu.

İstişare toplantısı daha sonra önceki ve mevcut yönetim kurulu üyelerinin fikirlerini ve tecrübelerini sırayla dile getirdiler.

selyus