Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Ocak 2019

Başkan Ahıakın’dan MHP’ye ziyaret

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın ve teşkilat mensupları, MHP Kadıköy İlçe Başkanı Zeki Cemal Çeliker’i MHP İlçe Başkanlığında ziyaret etti. Cumhur ittifakı kapsamında iki partinin Kadıköy İlçe Başkanları ve heyetleri bir araya gelip  31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine dair istişarelerde bulundu.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, “Cumhur ittifakının gereği neyse tüm teşkilatımız tüm arkadaşlarımız bunu uygulayacaktır. Cumhur İttifakı 15 Temmuz ruhunu yansıtır. Bu ittifak Yenikapı ruhunu yansıtır. İstanbul’da adaylarımızla inşallah 31 Mart seçimlerinde ülkemizin geleceği için Kadıköy’de İstanbul’da tüm Türkiye’de başarılı sonuçlar alacağız. Birbirimiz ile dayanışma halinde olacağız. Cumhur ittifakını çok sağlam tutacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

MHP Kadıköy İlçe Başkanı Zeki Cemal Çeliker “Cumhur İttifakı büyük bir toplumsal mutabakata dayanıyor. Cumhur İttifakı demek terör karşısında dimdik durmak demektir. Cumhur İttifakı’na ülkemizin beka meselesi olarak bakıyoruz.”dedi.

Heyetler açıklamalardan sonra istişarelere devam etti.

selyus