Ana Sayfa YAŞAM 4 Ocak 2019

Beykoz Belediyesi Sosyal Market’ten 400 çocuğa kışlık giysi

Beykoz Belediyesi kışın sert yüzünü göstermesiyle Sosyal Market’e kayıtlı 400 yetim ve öksüz çocuğa mont, kaban ve bot hediye etti.

Beykoz’daki ihtiyaç sahiplerine toplumsal destek sağlamak üzere eğitimden sağlığa her alanda çalışmalar yapan Beykoz Belediyesi bu kış da çocukların yüzünü güldürdü.

Yetim ve öksüzlerin bulunduğu 400 çocuk Sosyal Market’te yeni mont ve botlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Rengârenk bot ve montların arasından beğendiklerini seçen çocukların sevinçleri gözlerine yansıdı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve eşi Ayşe Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, başkan yardımcıları ve başkan danışmanları, çocuklara yeni kışlık giysilerini hediye ederek onlarının mutluluğunu paylaştı.

Yeni giysilerini alan çocuklara balon, pamuk şeker, mısır patlağı ve Osmanlı Macunu ikram edildi.

Başkan Çelikbilek: “Toplumda bir çocuğa değer vermek, o toplumun geleceğini yükseltir”

Sosyal Market’in ihtiyaç sahiplerinin her daim yanında olduğunu vurgulayan Başkan Yücel Çelikbilek: “Toplumumuzda bir çocuğa değer vermek, o toplumun geleceğini yükseltir. Bayramlarda, okullarda, yaz tatillerinde sevindirdiğimiz yavrularımızı bu kış da unutmadık. Havaların soğumasıyla yavrularımız için hazırladığımız mont ve botları dağıtmaya başladık. Güle güle giysinler.” dedi

Programın sonunda Galip Öztürk Sevgi Evi’nden gelen çocuklar, Milletvekili Fatma Betül Kayan Saya’ya geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları el sanatları levhasını hediye etti.

selyus