Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 5 Mart 2017

Başkan Av. İsa Mesih Şahin’den muhteşem performans

16 Nisan Pazar gününe kadar evden helallik aldığını ifade eden, hafta sonuna 15’ten fazla programı sığdıran AK Parti Kadıköy’ün çalışkan ve üretken İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’den muhteşem performans…

AK Parti teşkilatlarının sahaya inmesiyle birlikte “Evet Kampanyası” Türkiye’nin her köşesinde hız kazandı. İstanbul teşkilatları da saha programlarıyla seçmenle buluşmaya başladı. Bu arada Kadıköy teşkilatlarının hafta sonu hareketliliği ve yoğun programını takip etmekte bir hayli zorlandık. Kampanyanın hemen başında yoğun bir programın içine girerek formda olduğunu gösteren AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in muhteşem performansı dikkatimizi çekiyor. Ekibiyle birlikte uyum içinde olan Başkan Şahin’in vatandaşlarla birebir kurduğu diyalogların faydalı olacağını gördük.

 Her gün Kadıköy’ün 7-8 farklı noktasında bizzat programlara katılan Av. İsa Mesih Şahin, “Evet Kampanyası” için yoğun bir mesai harcıyor. 16 Nisan Pazar gününe kadar evden helallik aldığını ve yeri gelecek belki de günlerce ailesini görecek zamanı olmayacağını ifade eden AK Parti Kadıköy’ün çalışkan ve üretken İlçe Başkanı Şahin, 4 Mart Cumartesi günü bir taraftan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ile kanaat önderi ziyareti ve dernek ziyareti yaparken, diğer taraftan İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ın katılımıyla muhtarlarla buluştu. Bununla da yetinmeyen Şahin, gündüz esnaf ziyaretleri, Pazar yeri ziyaretleri ve kararsız seçmenle çay sohbeti yaparken, diğer taraftan gecede Çankırılıların ‘Yaranlar Gecesi’ne katıldı. Aynı performansı dur durak bilmeden bugün de gösteren Av. İsa Mesih Şahin, bugün de 7 farklı noktada program yaparak “Evet Kampanyası” için gayret göstermeye devam etti.

selyus