Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, TÜRKİYE EKONOMİSİ 4 Nisan 2023

Ünlü tekstilci Yücel Aydın, İYİ Parti’den milletin vekili olmak için yola çıktı

Sivil Toplum Kuruluşlarının ünlü siması ve iş dünyasının gözde ismi Yücel Aydın, “Milletimize hizmet etmek için bende varım” diyerek atarak İYİ Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı oldu.

Tekstil dünyasının öncü isimlerinden Yücel Aydın, aktif siyasete ilk adımını atarak İYİ Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı oldu.

Kendi sektöründe marka isim olarak yerini alan Aydın Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı olan Yücel Aydın, milletin vekili olarak Türk milletine hizmet etmek istediğini, klasik milletvekilinden daha ziyade Sivil Toplum Kuruluşu yöneticilik tecrübesini de sahaya yansıtarak halkın içinde halkla içi içe olacağını ifade etti.

ASKON Yönetim Kurulu Üyesi, Sivas Vadi Federasyonu Başkanı, Çekmeköy Sivaslılar Derneği Başkanı, başka da çok sayıda iş dünyası ile STK’nın kurucusu ve yöneticisi olan Yücel Aydın’ın milletvekili aday adaylığı, İYİ Parti teşkilatlarında ve İstanbul’da ikamet eden 100 binlerse Sivaslılarda büyük heyecan teşkil etti.

İYİ Parti’den Milletvekili seçildiği takdire hem partisine hem de İstanbul’a çok şey katacağını belirten Yücel Aydın, “Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası için bu yolda ben de varım. Milletimizin huzur ve refahı için çalışacağız. Gelecek güzel yarınlar için hep birlikte ele le verip tarih yazacağız” dedi.

selyus