Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Ocak 2016

Başkan Çakıroğlu, “Gazetecilik fedakârlık ve samimiyet isteyen bir meslektir”

Yeni Metropol Gazetesini ziyaret eden ve burada önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, “Gazeteciliğin fedakârlık ve samimiyet isteyen bir meslek olduğunun farkındayız. Bu vesile ile “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlar tüm gazeteci arkadaşlara başarılar dilerim” Başkan Çakıroğlu’nu ziyarette İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin yalnız bırakmadı.

Gazetecilere ziyaretler bütün hızıyla devam ediyor. Göreve geldikten sonra Ümraniye siyasetine gözle görülür bir kalite getiren ve sürekli yanlarında olduğunu hissettirerek destek verdiği teşkilatlarını ayağa kaldıran AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, AK Parti AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin Çakar ve yardımcılarıyla birlikte yerel medyaları ziyaret ederek gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü tebrik ediyor.          

AK PARTİ ÜMRANİYE KURMAYLARI YENİ METROPOL GAZETESİ’NDE

İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu ve ekibi son olarak Yeni Metropol Gazetesini ziyaret ettiler. Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Yeni Metropol Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mahmut Boydak, “Böylesine anlamlı bir günde yerel basına önem verdiği için AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ve tüm yönetim kadrosuna teşekkür ederim. “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle yaptıkları ziyaretten dolayı çok memnun olduk” dedi. 

“GAZETECİLİĞİN FEDAKÂRLIK VE SAMİMİYET İSTEYEN BİR MESLEK OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ”

Yerel basının her zaman destekçisi olmaya çalıştıklarını belirten AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, “Biz Ümraniye AK Parti kadrosu olarak kadın kollarından, gençlik kollarına tüm yönetim olarak bir aile olma duygu içerisinde hareket ediyoruz. Vatanımızın, milletimizin daha da gelişip güçlenmesi için gönülden çalışarak ülkemizin sorunlarının giderilmesi için her türlü gayreti gösteriyoruz. Gazeteciliğin fedakârlık ve samimiyet isteyen bir meslek olduğunun farkındayız. Bu vesile ile “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar tüm gazeteci arkadaşlara başarılar dilerim” şeklinde konuştu. 

selyus