Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Ocak 2019

Başkan Erdem’in gençlere bakışı!

Ataşehir Spor Gücü Kulüp yetkilileri ve sporcularıyla kahvaltıda bir araya gelen Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, “Sancaktepe’de gençliğe yapmış olduğumuz hizmetler Türk genci için bir model, terörün panzehiri. Milli, manevi değerlerine bağlı, devletine bağlı, bayrağına saygılı, ideali olan, hedefi olan, özgüveni en yüksek gençlik Sancaktepe’den geliyor” dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde Ataşehir Spor Gücü Kulübü ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıda konuşan Erdem, “Çocuklarımıza medeniyet değerlerimizi, ahlaki değerlerimizi, milli değerlerimizi çocukluk yılları itibari ile vermeye çalışıyoruz. Ve sonuçta kazanan biz olduk. Kazanan devletimizin istikbali oldu. Sarıgazi diye bir bölgemiz vardı. Sarıgazi’ye gittiğimiz yıllar ve öncesinde hep terör vardı. Ama artık Sarıgazi’nin ismini terörle duyuyor musunuz, duymuyoruz, terör bitti” dedi.

Sancaktepe’de gençliğe yaptıkları yatırımlardan bahseden Erdem, “Bu bir milli mesele, devletin bekası. Bizim Sancaktepe’de gençliğe yapmış olduğumuz hizmetler Türk genci için bir model, terörün panzehiri. Milli, manevi değerlerine bağlı, devletine bağlı, bayrağına saygılı, ideali olan, hedefi olan, özgüveni en yüksek gençlik Sancaktepe’den geliyor. Uzun yıllar bunu göreceğiz, çok iyi bir mayalama yaptık” şeklinde konuştu.

selyus