Başkan Erdoğan, “AK Parti’de görev üstlenmek millete hizmetin yanı sıra vatan müdafaasında en ön safta yer almak demektir”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yeni Üye Çalışmaları Ödül Törenine katıldı. Başkan Erdoğan, törende bir konuşma yaparak AK Parti’li olmanın sorumluluğundan bahsetti.
Siyasetin gönüllü bir uğraş olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Siyaset gönüllü bir uğraştır. AK Parti de siyaset kapıları amacı ülkesine ve millete hizmet etmek olan herkese her kademede sonuna kadar açıktır. Üyelikten teşkilat yönetimine kadar AK Parti’de yer alan bütün kardeşlerimizin gece gündüz çalışacaklarına inanıyorum. AK Parti güçlü olursa Türkiye de güçlü olur. Bunun için ülkemizi hedef alanlar aynı zamanda AK Parti’ye de saldırıyor. Bize diz çöktürürlerse milletimizin direncini kırıp Türkiye’yi istedikleri istikamete yönlendirebileceklerini biliyorlar. Bu bakımdan AK Parti’de görev üstlenmek millete hizmetin yanı sıra vatan müdafaasında en ön safta yer almak demektir. Bugün Türkiye en az Cumhuriyetimizin kuruluş dönemindeki kadar kritik, sonuçları en az o dönemdeki kadar büyük olacak bir mücadelenin içindedir. Siyasi, ekonomik, askeri olarak öylesine büyük bir kuşatma ve saldırı altındayız ki, tam manasıyla Çanakkale’deki gibi 7 düvele karşı duruyoruz desek yeridir. Mücadelenin büyüklüğü öncelikle bizlerin milletimizin ülkeyi yönetme sorumluğumuzu verdiği kadroların sağlam durmasını, safları sıkı tutmasını gerekiyor. Bir siyasi parti olarak saflarımızın sıklığının somut işareti kadrolarımız ve milletimizden aldığımız destek oranıdır” dedi.
Benzer Videolar
-
Arnavutköy Karaburun Sahili’nde temizlik sorumluluğu İBB’de olan Kayalık Bölgeler için Arnavutköy Belediyesi harekete geçti
-
İstanbul protokolü Çetinkaya ve Özdemir çiftini mutlu gününde yalnız bırakmadı
-
Fatih’te İETT otobüsü ile ambulans çarpıştı: 3 yaralı
-
Beykoz Belediyesi personelinden örnek davranış: Plajda bulduğu altın dolu keseyi sahibine teslim etti
-
AK Parti Gençlik Kolları’nın düzenlediği ‘Ayasofya Yürüyüşü’ne binler katıldı
-
Ayasofya Camii’nde 15 Temmuz şehitleri için 253 hafız tarafından hatim duası okundu
-
İETT otobüsü yayaya çarptı: Otobüsle araç arasında sıkıştı
-
Gaziosmanpaşa’da Dünya Kupası temalı park törenle açıldı
-
Trabzon Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu’ndan güçlü hamle: Genel Sekreter Yardımcılığına Serdar Kızıldağ getirildi
-
Üsküdar Sahaflar Çarşısı’nı su bastı: Yüzlerce kitap kullanılamaz hale geldi
-
İstanbul göle döndü
-
6 Şubat depreminde kolunu kaybeden anne biyonik koluna kavuştu: “En büyük hayalim kızımın saçlarını tarayabilmek”


