Başkan Erdoğan, AK Parti’de Ömerleri, Haticeleri, Mus’ab bin Umeyrleri istiyor

Başkan Erdoğan, belde, ilçe ve il teşkilatlarının kırkıncı Müslüman Ömerleri, Haticeleri, Mus’ab bin Umeyrleri bulunacağına, ana kademe, kadın ve gençlik teşkilatlarının bu şekilde oluşturulacağına olan inancını dile getirerek, geleceğe çok daha farklı bir şekilde yürüyeceklerinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Merkez’de düzenlenen toplantıda AK Parti’nin kuruluşundan bu yana görev yapmış il başkanları ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında 2001 yılı Ağustos ayından beri AK Parti teşkilatlarında görev yapan herkese teşekkür etti, görev başındakilere muvaffakiyetler diledi.

“AK Parti’linin eskisi yenisi olmaz.” diyen Erdoğan, AK Parti’li olmanın sadece bir partinin rozetini taşımaktan ibaret olmadığının altını çizdi.

Erdoğan, AK Partili olmanın bu ülkenin ve milletin asılara sari medeniyet davasının bayraktarlığına talip olmak anlamına geldiğini belirterek, “Dava adamının görevi ancak son nefesini verince biter. Teşkilat yöneticisi, belediye başkanı, milletvekili gibi unvanlı görevler, bu büyük yürüyüşte sadece birer hizmet vesilesidir, hizmet vasıtasıdır. Asıl önemlisi hiçbir sıfat sahibi olmadan da o büyük davanın başarısı için bir nefer gibi çalışabilme erdemini gösterebilmektir. Bunun için hiçbir kardeşimizi ‘eski AK Parti’li’ olarak sıfatlandırmadık, sıfatlandıramayız.” diye konuştu.

Zaferin Allah’ta olduğunu dile getiren Erdoğan, salondakilere “Gelin bu mücadeleyi birlikte yürütelim, gelin dava sancağını hep birlikte yüceltelim. Bu öyle büyük bir dava öyle büyük bir mücadele ki içinde 82 milyonun her birine yer vardır, her birine görev vardır. Sizler tecrübeniz, sağduyunuz ve ferasetinizle işte bu yeniden yükselişin lokomotifleri olacaksınız.” diye seslendi.

“AK PARTİ, HER DEM YENİDEN DOĞANLARIN PARTİSİDİR”

Yunus Emre’nin “Biz sevdik aşık olduk sevildik maşuk olduk. Her dem yeni dirlikte sizden kim usanası” dizelerini okuyan Erdoğan, “AK Parti, her dem yeniden doğanların partisidir. Bu partiyi kuran yaşatan, bugünlere getiren ve inşallah geleceğe de taşıyacak olan milletimizin bizatihi kendisidir. Milletimizle aramızdaki gönül bağı inşallah hep devam edecektir.” diye konuştu.

“MÜSLÜMAN ÖMERLERİ, HATİCELERİ, MUS’AB BİN UMEYRLERİ BULUNACAĞINA İNANIYORUM”

“Türkiye 17 yıllık AK Parti döneminde nasıl çağ atladıysa, 2023 hedeflerine de ulaşılacağının” altını çizen Erdoğan, “Yeter ki işte şu salondaki muhabbet iklimini koruyalım, kuvvetlendirelim daha da yaygınlaştıralım.” dedi.

Erdoğan, belde, ilçe ve il teşkilatlarının kırkıncı Müslüman Ömerleri, Haticeleri, Mus’ab bin Umeyrleri bulunacağına, ana kademe, kadın ve gençlik teşkilatlarının bu şekilde oluşturulacağına olan inancını dile getirerek, geleceğe çok daha farklı bir şekilde yürüyeceklerinin altını çizdi.

Dedikodulara, fitneye fesata kulak asılmamasını isteyen Erdoğan, “Biz işimize bakalım, yolumuza revan olalım. Yolumuza devam edelim. Ben herbirinize güveniyorum ve inanıyorum.” şeklinde konuştu.

selyus