Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Mart 2019

Başkan Erdoğan, “Bu adam bir projedir!”

“Terörün İslam ülkelerinden kaynaklandığını söyleyen Kılıçdaroğlu’nu topa tutan Başkan Erdoğan, “CHP’ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum. Dikkat edin bu adam bir projedir. Bu adam nerede ne söyleyeceğinin farkında değil. Yüzde 99’u Müslüman bir ülkede ana muhalefet başındaki bir zat bu ifadeyi nasıl kullanır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Küçükköy 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitingde katılarak vatandaşlara seslendi.

Başkan Erdoğan, Yeni Zelanda’da yaşanan terör saldırısının ardından tam bir İslam düşmanı açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ağzının payını verdi!!

“SEN KİMDEN YANASIN. DOMUZDAN YANA MISIN?”

Mitinge katılanlara barkovizyon aracılığı ile Yeni Zelanda’da yaşanan terör saldırısını ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun saldırı hakkındaki açıklamalarını izleten Başkan Erdoğan, şunları söyledi:

“Terörün İslam ülkelerinden kaynaklandığını söyleyecek kadar seviyesiz bir adam. Bu ifadenin aynısın Avusturalyalı senatör de söylüyor. Sen kimden yanasın? Domuzdan yana mısın, bu milletten yana mısın? CHP’ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum. Dikkat edin bu adam bir projedir. Bu adam nerede ne söyleyeceğinin farkında değil. Yüzde 99’u Müslüman bir ülkede ana muhalefet başındaki bir zat bu ifadeyi nasıl kullanır. Sen kalkarsa körlere hakaret olur, şaşı kalkarsın. Zira bu HDP ile beraber değil mi? Şu anda sözde İYİ Parti ile, istikametini kaybetmiş Saadet ile beraber değil mi. Bunlar 4’lü çete. Bunların millilik, vatanseverlik diye bir şeyleri yok”

İlginizi çekebilir

Devlet Kadıköy’de yok mu!

Devlet Kadıköy’de yok mu!

selyus