Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Ağustos 2019

Başkan Erdoğan, O İlin Ömer’ini istiyorum!”

Teşkilatlarda göreve getirilecek isimler için parti yönetimine talimat veren Başkan Erdoğan, “Öyle isimler bulun ki, o ilin Ömer’i olsun. Sözüne güvenilen isimler olsun. Şaibesi olmasın.” dedi.

 “ELİMİZDE BİR İNSAN KAYNAĞI HAVUZU OLUŞTU”

AK Parti’nin 7 Ekim’de başlayacak 7’inci olağan kongre süreci ile birlikte teşkilatlardaki değişim takvimi de işlemeye başlayacak. AK Parti’nin geçen hafta Cuma günü yapılan MKYK toplantısında, beldelerle başlayacak kongre sürecinde izlenecek yol haritası masaya yatırıldı. Edinilen bilgilere göre, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir yaptığı sunumda, “Bu defa farklı bir şekilde sahaya inmek istiyoruz. Elimizde bir insan kaynağı havuzu oluştu. Yerel seçimlerdeki adaylıklar sırasında bir havuz oluşturduk. Bu arkadaşlara teklif götüreceğiz” dedi.

“ÖYLE İSİMLER BULUN Kİ, O İLİN ÖMER’İ OLSUN”

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da, “Öyle isimler bulun ki, o ilin Ömer’i olsun. Sözüne güvenilen isimler olsun. Şaibesi olmasın. Gençlik kolları ve kadın kollarında da aynı şeyi yapın. Madem elimizde bir insan kaynağı havuzu var. Bunu değerlendirelim. O ilin ileri gelenlerine danışın, sorun. Göreve getireceğimiz kişi birleştirici unsurları taşısın. Ekipleşmelere izin vermeyeceğiz” dedi.

İŞ YAPMA TARZI DA DEĞİŞECEK

Eylül ayından itibaren 81 ilde yeni hükümet sistemine yönelik eğitim amaçlı toplantıların yapılacağı teşkilatlarda geniş çaplı bir değişiklik yapılmasının da gündeme geldiği AK Parti’de, bu değişikliğin sadece isimlerle sınırlı olmayacağı, teşkilat çalışmaları ve ‘İş yapma tarzına’ da yansıtılacağı belirtiliyor. Kaynak: THM Haber

selyus