Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Eylül 2015

Başkan İffet Polat’tan Başkan Demircan’a ziyaret

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, Yürütme Kurulu Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı ziyaret etti.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Beyoğlu İlçe Kadın Kolları Başkan’ı Huri Yazıcı Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret ettiler. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, belediyede misafir ettiği AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan’ı İffet Polat ve il kadın kolları yönetimiyle yakından ilgilendi. Başkan Demircan, önce makamında ağırladığı ve belediyenin önemli projeleri hakkında bilgiler verdiği AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat ile yönetim kurulu üyelerini daha sonra belediyenin ilgili birimlerini gezdirdi.

“ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Tarihi güzellikleri ve İstanbul’un modern belediyecilik anlayışıyla Türkiye’ye örnek gösterilen Beyoğlu Belediyesi’nin başarılı Başkanı Ahmet Misbah Demircan samimi ve güleryüzlü davranışlarıyla misafirlerini ağırladı. Bundan son derece mutlu olduğunu ve kendisine teşekkür ettiğini ifade eden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, İstanbul Takipte Haber Sitesi’ne yaptığı açıklamada: “Bu tür ziyaretlerimizi sürekli yapıyoruz. Daha önce de başka kurumları ziyaret etmiştik. Bundan sonrada ziyaretlerimiz devam edecek. Gittiğimiz yerlerde karşılıklı istişareler yaparak milletimize daha iyi hizmet edebilmenin arayışı içindeyiz. Başta Büyükşehir belediyemiz olmak üzere AK Parti’li ilçe belediyelerimiz önemli projelerin altına imza attığı gibi, insan odaklıda çok büyük hizmetler verdiğine zaman zaman bizlerde şahitlik ediyoruz” dedi.

 

selyus