Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YEREL YÖNETİMLER 12 Nisan 2019

Başkan Ocaklı, “Gönül Belediyeciliği”ni gönülden başlattı bile…

Gönül Belediyeciliği’nin temellerini İlçe Başkanı iken Şilelerin gönlüne girerek atan İlhan Ocaklı, Bismillah diyerek görevine başladı. Şile Belediye Başkanı Ocaklı, makamında ilk işi gelen misafirlerini gönülden kucaklayıp en iyi şekilde ağırlayarak “Gönül Belediyeciliği”ni başlatmak oldu.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı ve AK Parti Belediye Başkan adayı olarak yüzde 54.38’lik oranla Şile’de rekor oy ile seçilerek yetkiyi milletten alan Belediye Başkanı İlhan Ocaklı mazbatasını alarak yeni görevine başladı.

Meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile Şile Adliyesinde İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’yı belediye binasına gelerek önceki başkan Tabakoğlu’ndan belediyenin mührünü teslim aldı.

“GÜZEL OLAN ŞİLE’MİZİ ÇOK DAHA GÜZEL HALE GETİRMENİN MÜCADELESİNİ HEP BERABER VERECEĞİZ”

Başkanlık devir teslim töreninde kısa bir konuşma yapan İlhan Ocaklı, “Millete Hizmet etme noktasında söz verdik. Bu memleketi beraber yöneteceğiz dedik. İnşallah dediğimizi, hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Güzel olan Şilemizi çok daha güzel hale getirmenin mücadelesini hep beraber vereceğiz. Hükümet noktasında ve belediyecilik noktasında üzerimize düşeni layıkıyla yapacağız.

Bizlerde hizmet noktasında almış olduğumuz bu emanette, layıkıyla, daha güzel hizmetler yapma konusunda, elimizden geleni ardımıza koymayacağız. Yerel seçimlerde ve adaylık noktasında bizlere inanan Cumhurbaşkanımıza ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

selyus