Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Eylül 2015

Başkan Şahin, “Biz teşkilat olarak seçime hazırız”

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Şahin, “Biz teşkilat olarak seçime hazırız. Bu ülkeye karşı sorumsuz davrananlara hodri meydan. Her türlü gayri ahlaki oyunlarla, birlik olup karşımızda duranlara hodri meydan diyoruz. Bu meydanda yeniden iktidar olmak için var gücümüzle çalışacağız.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde gerçekleştirdiği Eylül Ayı Danışma Meclisi’ne İstanbul Milletvekilleri Ravza Kavakçı Kan, Ahmet Berat Çonkar, İsmet Uçma, İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Karslı, Kadın Kolları İlçe Başkanı İnci Akbulak, Kadıköy Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili ve İBB Meclis Üyesi Ömer Şahan, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Erkan Alemdar, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve mahalle teşkilatları katıldı.

5 Eylül Cumartesi günü Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde gerçekleşen danışma meclisinin divan başkanlığını Seçim İşleri Başkanı Selçuk Aktürk, divan üyeliklerini ise Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Dilek Ün, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hasibe Nebioğlu ve Suadiye Mahalle Başkanı İ. Önal Kudaloğlu oluşturdu.

“AK PARTİ’SİZ BİR TÜRKİYE OLMAZ”

Danışma meclisinin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “AK Parti olarak bugüne kadar girdiğimiz sınavlardan başarılı ile çıktık, 7 Haziran’da yapılan 10. büyük sınavda yine Türkiye’nin en büyük partisi olduğumuzu gösterdik, yüce milletimiz herkese AK Parti’siz bir Türkiye olmaz, AK Parti Türkiye’nin omurgasıdır. Lakin rakiplerimize büyük bir fark atmamıza rağmen tek başımıza iktidar olamadık” dedi.

“İŞTE BU ASALETİN FARKI, İŞTE BU AK PARTİ FARKI”

Başkan Şahin; Tüm partilerin iş birliği içinde olduğunu belirterek, “Biz % 41 oy almamıza rağmen iktidar olamamamıza üzülürken onlar zil takıp oynadılar. “İşte bu asaletin farkı, işte bu AK Parti farkı” diyerek muhalefetin acziyetini dile getirdi.

7 Haziran’dan sonra biz yeni bir hükümet kurma sorumluluğu alırken diğer partilerin diretmelerine de şahit olduk diyen İlçe Başkanı Şahin; “Herşeye hayır diyeceksen, Türkiye’de sistemi tıkamaya çalışacaksan, bir siyasi parti olmanın ne anlamı var diyerek, bu millet sorumluluktan kaçan CHP ve MHP’ye elbette gereken cevabı sandıkta verecektir” sözleri salondan alkış aldı.

“MHP’Yİ MİLLETE HAVALE EDİYORUZ”

45 günlük zorunlu beklemenin ardından Anayasa’nın gereği zorunlu olarak seçim kararı verildiğine ve Anayasa’nın emrine dikkatleri çeken Şahin; “İki partinin de bilinçli şekilde bu hükümette yer almadılar. HDP’nin hükümette yer almasını sağlayan CHP ve MHP’yi eleştiriyoruz. Terör örgütüyle arasına mesafe koymayanlara biz saygı duymuyoruz. Bugün HDP’li bakanlara bu ülkeyi mahkum edenleri özellikle milliyetçi geçinen MHP’yi Millete havale ediyoruz “ diye konuştu.

“AK PARTİ’NİN GÜCÜ TEŞKİLATLARIDIR”

Konuşmasının sonunda 1 Kasım seçimlerine de değinen İlçe Başkanı Şahin, “Biz teşkilat olarak seçime hazırız. Bu ülkeye karşı sorumsuz davrananlara hodri meydan. Her türlü gayri ahlaki oyunlarla birlik olup karşımızda duranlara hodri meydan diyoruz. Bu meydanda yeniden iktidar olmak için var gücümüzle çalışacağız. AK Parti’nin gücü teşkilatlarıdır. Bu gücü yeniden hep beraber ortaya koyacağız. Hergün yüzbinlerin aktığı, bir aktarma merkezi olan Kadıköy’de, sadece Kadıköy için değil, tüm Anadolu Yakası için çalışacağız” şeklinde konuştu.

MUHARREM ÖDEMİŞ, “ÖYLE; TWİTTER VE FACEBOOK İÇİN FOTOĞRAF PAYLAŞARAK SİYASET OLMAZ”

Bir dönem Kadıköy’ün ilçe başkanlığını da yapan AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, “1 Kasımda yeniden seçim olacağına göre 7 Haziran seçimleri bizim için bir ankettir. Yüksek Seçim Kurumu tarafından yapılmış ve kesin sonuçları olan bir anket var önümüzde şu anda değil mi? Kadıköy olarak bu sonuçlardan yola çıkarak mutlak CHP’lilerin olduğu yerlerden değil, bize oy verebilecek bölgelerde çalışmalar yapmalıyız. Zamanımız yok. Fonksiyonel bir seçim yaşayacağız. Onun için her mahalle kendi sandıklarının analizini yaptıysa nokta çalışmaları yapmamız lazım. Çok akıllı siyaset izlemek zorundayız. Öyle doldur boşalt siyaset olmaz. Kusura bakmayın. Öyle twitter ve facebook için fotoğraf paylaşarak siyaset olmaz. Bunlardan vazgeçeceğiz artık. Bir bakan veya bir milletvekili geldiğinde fotoğraf karesine gireyimle siyaset olmaz” dedi.  

Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, ailelerine sabırlar dileyen Başkan Şahin; bütün oyunlar Türkiye’nin istikrarını bozmak ve Türkiye’nin yükselişini engellemek içindir, bu oyunları biz bozacağız, bu aşkı bu salonda gördüm hepinizden Allah razı olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.

Milletvekilleri Ahmet Berat Çonkar ve Ravza Kavancı Kan birer konuşma yaptılar.

 

selyus