Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 31 Aralık 2016

Başkan Şahin’in hedefi; Fasl-ı Siyaset’in 100. programında Başbakan Yıldırım’ı ağırlamak

Fasl-ı Siyaset programlarının yaklaşık son 20’sinde imzası olan, 30 Aralık Cuma günü kar, kış ve soğuğa rağmen insanların doldurduğu salonda 99. programı anlının akıyla tamamlayan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in hedefi; 100. Fasl-ı Siyaset programına AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ı getirmek.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı önemli bir başarıya daha imza atarak farklılığını bir kez daha ortaya koydu. Türkiye’nin marka bir programı olan ve 14 yıldır aralıksız istikrarlı bir şekilde süren Fasl-ı Siyaset’in 99. programını kar, soğuk ve elektriksizliğe rağmen dolu bir salonda anlının akıyla başaran ve yaklaşık son 20 programın sorumluluğunu üstlenen AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in 100. programda hedefi büyük.  “Abdulhamid Han’dan Lozan’a Tarihi Süreç” konusuyla yazar Mustafa Armağan’ın konuk olduğu Fasl-ı Siyaset’in 99. programını tamamlayan İlçe Başkanı Şahin, 100. programda AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ı getirmek için şimdiden çalışmalarını başlattı.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Fasl-ı Siyaset programının 99. konuğu tarihçi-yazar Mustafa Armağan oldu. Programda ‘’Abdulhamid Han’dan Lozan’a Tarihi Süreç’’ konusu konuşuldu.

30 Aralık Cuma günü Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde 99. Fasl-ı Siyaset programında Kadıköylülerle buluşan Mustafa Armağan, tarihin bize anlatıldığı gibi olmadığını, tarihi gerçeklerin bizlere yıllarca çarptırılarak anlatıldığını ifade etti. Yazar Armağan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Lozan konusunda destek vererek, “Lozan’da Misak-ı Milli sınırlarında belirtilen hiç bir yeri alamadık. Lozan bizim için bir zaferse Avrupa’nın madur olması gerekir. Zaferi biz kazanmışsak bunu müzakereye açtığımızda onların buna karşı çıkmaması gerekir oysa karşı çıkıyorlar. Yani tarihte bize anlatıldığı gibi Lozan bir zafer değil. İşte bu yüzden Sayın Cumhurbaşkanımızın neden Lozan’ı  gündeme getirdiğini anlıyoruz.’’ dedi.

Mustafa Armağan ülke üzerinde oynanan oyunları iyi anlamak gerektiğini bununda tarihi doğru anlamak ve anlatmakla mümün olduğunu, artık halkın tarihinin yazılıcağını ve hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını dile getirdi.

Programın kapanış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Av.İsa Mesih Şahin, verdiği bilgiler için Mustafa Armağan’a teşekkür ederek, hediyesini takdim etti.

İlginizi çekebilir

Üsküdar Ata-2 de tapular tamam

Üsküdar Ata-2 de tapular tamam

selyus