Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Ekim 2016

Başkan Şahin’in ‘tweet’i rekor kırdı

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, birkaç gün önce seyyar pilavcıyı darp eden Kadıköy Belediyesi’nin maganda zabıtalarını protesto eden tweet’i, tam 100.322 kişi tarafından görülerek Sosyal Medya’da bir rekorun altına imza attı.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, Sosyal Medya’da bir rekorun altına imza attı. Birkaç gün önce seyyar pilavcıyı darp eden Kadıköy Belediyesi’nin maganda zabıtalarını tweet atarak protesto eden Başkan Şahin, “Kadıköy’de bu utancı yaşatanlara yazıklar olsun. Bunu yapanlar görevde kalmamalı. Hukuki sürecin takipçisiyiz” diye paylaşım yapmıştı. İlçe Başkanı Şahin’in bu tweeti tam 100.322 kişi tarafından görülerek kırılması zor bir rekorun sahibi oldu. Başkan Şahin’in rekor sayıda kişi tarafından görülen bu tweet paylaşımı, ayrıca aralarında ünlülerinde olduğu Kadıköylüler tarafından binin üzerinde rt oldu ve bir o kadar da beğeni aldı.

Kadıköy’ü çok iyi bilen ve haftanın belirli günlerinde ilçeyi sokak sokak gezerek hem esnafı hem de vatandaşları dinleyen Başkan Şahin, Kadıköy Belediyesi ve başarısız başkanı ile ilgili memnuniyetsizlikleri dinliyor ve not alarak şikayetleri ekibiyle değerlendiriyor. Ardında bunları sosyal medyada paylaşarak Kadıköylü vatandaşlara duyurmuş oluyor. 

selyus