Ana Sayfa BASKETBOL 26 Ekim 2016

Hidayet Türkoğlu, TBF başkanı

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Olağan Genel Kurul’da 113 oy alan Hidayet Türkoğlu, hizmet bayrağını TBF eski Başkanı Harun Erdenay’dan devralarak Türkiye Basketbol Federasyonu’nu yeni başkanı oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda TBF eski Başkanı Harun Erdenay, hizmet bayrağını Hidayet Türkoğlu’na teslim etti. 26 Ekim Çarşamba günü Ankara’da gerçekleşen Olağan Genel Kurul’da 113 oy alan Hidayet Türkoğlu, Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun çiçeği burnunda Başkanı Türkoğlu, “Hayatımın en kıymetli görevine, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Spor Başdanışmanlığına atandım. Spora gönül vermiş Sayın Cumhurbaşkanımızla basketbol projelerimizi de değerlendirme şansı buldum. Bu görevimi gelecek günlerde de gururla yerine getirmeye devam edeceğim. Şüphesiz ki Türkiye Basketbol Federasyonu; Türkiye’nin en başarılı federasyonudur. Gerek ev sahipliği yaptığımız organizasyonların kalitesi, gerekse sportif başarılarımız sayesinde önemli bir konuma geldik. Basketbolumuzu bu düzeye taşıyan geçmiş dönem başkanlarımıza, yönetim kurullarına ve emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” dedi.

Olağan Genel Kurul’da 113 alan Hidayet Türkoğlu, TBF’nin yeni başkanı oldu.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun Yönetim Kurulu şu üyelerden oluştu:

Asil Üyeler:

Ali Aslan

Arda Ermut

Kemal Akar

Ülkan Delikan

Yılmaz Argüden

Özden Pelister

Methi Bengisu

Mert Çetinkaya

Emre Hüseyin Soyuer

Hüseyin Beşok

Dinçer Çetintaş

Yahya Üstün

Güçlü Gökozan

Mehmet Fatih Öztürk

 

 

selyus