Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Eylül 2016

Başkan Şeyma Döğücü’den Kurban Bayramı mesajı

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Kurban Bayramı mesajı yayımladı. Mesajında önemli konulara değinen Başkan Döğücü, özellikle de “Herkes bilsin ki artık başka bir Türkiye var. Yeni Türkiye daha güçlü ve daha kararlıdır” dedi.

KURBAN BAYRAMINIZ BÜBAREK OLSUN

Kurban Bayramı mesajı yayınlayan Başkan Şeyma Döğücü, “Demokrasi ve siyasi, tarihimizin en zor dönemlerinden geçtik ve geçmeye devam ediyoruz.  Milli İradeye, demokrasiye hep beraber sahip çıktık. Tanklarla, tüfeklerle, bombalarla saldıran bir terör örgütüne karşı dualarla, tekbirlerle, kadın erkek demeden meydanlara şehadet şerbetini içmek için koşan bir milletle karşılık verdik. Gece gündüz demeden kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla bu ülkenin sahipsiz olmadığını tüm dünyaya gösterdik.

Demokrasi ve özgürlük dersi verdik. Başkomutanımızın izinde 81 ilimizde demokrasi nöbetleri tuttuk. Millet olarak farklılıklarımızı bir yana bırakıp Yenikapı’da bir araya geldik. Şer peşinde koşanlar bizi birbirimize yakınlaştırdı. İçimizdeki hainler bölmek istedikçe, daha çok birleştik. Bizi zayıflatmaya kalkanlara inat; Fırat’a kalkan olup, terör ile dünyayı şekillendirmeye çalışanların planlarını bozduk. Yani, dünlerimiz zordu, yarınlarımız daha zor. Bu sebeple bir olmaya, birlikte olmaya devam etmeliyiz.  Daha çok çalışmalı, daha çok üretmeliyiz. Güçlü Türkiye idealinin yaşaması için durmadan yolumuza devam etmeliyiz.

Vatanımızın bütünlüğü için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Emanetlerini unutmayacağız. Herkes bilsin ki artık başka bir Türkiye var. Yeni Türkiye daha güçlü ve daha kararlıdır. Öyle ki mübarek bayramı idrak edeceğimiz şu günlerde dünyevi hırslarımızdan sıyrılıp, birliğimizi ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeye devam etmeliyiz. Unutmamalıyız ki kurban, Allah’a yakınlaşmadır. Bu dünyada misafir olduğumuzun tekrar hatırlanmasıdır. Yoksullarımızın unutulmaması ve sevilmesidir. Kardeşlik bağlarının güçlendirilmesidir.

Bu vesile ile Kurban Bayramınızı kutluyor; bayramın, ülkemiz başta olmak üzere, tüm İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.”

 Av. Şeyma Döğücü 

selyus