Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Mayıs 2015

Başkan Temurci Kadıköy SKM’de

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Kadıköy teşkilatımız daha çok çalışarak, bize oy vermeyenlerin yoğun olduğu bu ilçede her kapıyı çalarak, her eli sıkarak en ücra köşe bucak neresi varsa ulaşarak AK Parti’yi daha çok anlatacak ve inşallah 7 Haziran seçimlerinden hem Kadıköy, hem İstanbul, hem Türkiye büyük bir zaferle çıkacak” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, 39 ilçede açılan Seçim Koordinasyon Merkezlerini ziyaret etmeye devam ediyor. 8 Mayıs Cuma günü Anadolu Yakası’ndaki SKM ziyaretlerinin bir durağıda Kadıköy oldu. Burada kendisini, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Uçma, İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, SKM Başkanı Av. Mehmet Denizoğlu, Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar, İstanbul Takipte Haber Sitesi Başyazarı Veli Dalbudak ile teşkilat mensupları karşıladı. Kadıköy İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi ziyaretinde ilçede yoğun olarak süren seçim çalışmaları hakkında İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’den bilgiler alan Başkan Temurci, burada teşkilat mensuplarına kısa bir konuşma yaptı. Başkan Temurci, “CHP büyük bir hızla oy kaybediyor. Boş vaatlere halkımız inanmıyor. İstanbul için anketler yaptırıyoruz. Sürekli bir artış var oylarımızda. Yılbaşından bu yana 5 puanlık bir artış var. Türkiye genelinde yüzde 68 ülkeyi AK Parti yönetsin istiyor. Bize oy vermeyenler de bizim yönetmemizi istiyor. Çünkü diğer partilere güvenmiyorlar. Kadıköy teşkilatımız daha çok çalışarak, bize oy vermeyenlerin yoğun olduğu bu ilçede her kapıyı çalarak, her eli sıkarak en ücra köşe bucak neresi varsa ulaşarak AK Parti’yi daha çok anlatacak ve inşallah 7 Haziran seçimlerinden hem Kadıköy, hem İstanbul, hem Türkiye büyük bir zaferle çıkacak” dedi.

Başkan Temurci, SKM’den ayrılmadan önce mastırlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Gerez’i başarılarından dolayı tebrik etti.

Etiketler:
selyus