Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Mayıs 2015

Şebnem Koçakelçi, “Memleketim Bingöl’ü mecliste onurlu bir şekilde temsil edeceğim”

AK Parti Bingöl’ün vizyon sahibi, genç ve entelektüel adayı Şebnem Koçakelçi, “Memleketim Bingöl’ü mecliste onurlu bir şekilde temsil edeceğim. Bingöl’ün ihtiyaçları için gerekirse kurumların kapısını aşındıracağım. Verdiği hizmetlerle ilimizin çehresini değiştiren Hükümetimizden daha fazla hizmet yapması için üstüme düşen neyse yerine getireceğim” dedi.

AK Parti Bingöl’ün vizyon sahibi genç adayı Şebnem Koçakelçi, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İlde 3’te 3 yapmaya kararlı olan Koçakelçi, dere tepe, dağ bayır, köy mahalle ve belde ilçe demeden teşkilatla birlikte durmadan yorulmadan sahada koşturuyor. Bingöl’ün saygın bir ailenin kızı olmasının avantajını da arkasına alarak oy patlaması bekleyen Şebnem Koçakelçi, 7 Haziran seçimlerinde kendisinin dışında aday olan iki arkadaşıyla birlikte Ankara’ya gitmeye kararlı. Yüksek tempo ve yoğun programlardan bilakis memnun olan Bingöl’ün genç ve entelektüel adayı Şebnem Koçakelçi, “Bu dava uğruna gerekirse saçımı süpürge ederim. Yeterki bu kutlu yolun bayrağı yükseklerde dalgalansın. Öte yandan Memleketim Bingöl’ü mecliste onurlu bir şekilde temsil edeceğim. Bingöl’ün ihtiyaçları için gerekirse kurumların kapısını aşındıracağım. Verdiği hizmetlerle ilimizin çehresini değiştiren Hükümetimizden daha fazla hizmet yapması için üstüme düşen neyse yerine getireceğim” dedi.

 Şebnem Koçakelçi, Rahmetli babası Abdurrezzak Koçakelçi’nin öğretmenlik yaptığı Haziran köyü okuluna uğradığında çok duygulandığı gözlendi.

 

Etiketler:
selyus