Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Ocak 2016

Battal İlgezdi’nin Diyarbakır’da ne işi var?

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, tescilli PKK yandaşı HDP’li Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışınak’la neden bir araya geldiğini merak ediyorsanız, haberi okumanız lazım!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, buz rezidans kabusundan biraz olsun kurtulunca ülke genelinde siyasete soyundu. Soyundu da PKK savunucusu bir belediye başkanıyla niye ortak platformda buluştu?

Sözüm ona “barışın sesini yükseltmek için” CHP’li bir heyetle Diyarbakır’a giden Battal İlgezdi, PKK’lı teröristleri kastederek çocuklarımızın ölmesine izin vermeyeceğiz diye açıklamalar yapanlarla aynı düşünceyi paylaşıyor mu? 

Ayrıca bu CHP heyeti bir taraftan PKK’yı ve onların açtıkları hendekleri savunacaksın, bir diğer taraftan barışın sesini yükseltmekten bahsedeceksin! bu ne çelişki demezler mi adama?

Geçtiğimiz aylarda Diyarbakır’da özerklik ilan edeceklerini haykırarak devlete kafa tutan PKK sevici Kışınak’la buluşarak, ölen teröristler için başsağlığı diledin mi diye soruyoruz İlgezdi’ye?

Seçimlerden sonra mazbatanı alırken ilçe seçim kurulundaki yetkiliye tarafsız olacağını sözünü verdiğin halde ve İstanbul’da bir ilçenin belediye başkanı olmana rağmen Diyarbakır’a gidip PKK’yi her ortamda ahlaksızca savunan devlet düşmanı biriyle ortak bir platformda nasıl olursun diye soruyor sana Ataşehirliler? Sana oy veren CHP seçmeni, senin TSK ve devlet düşmanı PKK sevici Kışınak’la işbirliği yapacağını bilse yine de oy verir miydi acaba?

Şunun da altını özellikle çizmek istiyorum! Kendi adamlarının CHP’de etkili siyaset yapabilmeleri için aylar öncesinden CHP İstanbul İl Kongresi ile yatan ve CHP Genel Merkez Olağan Kongresi ile kalkan Battal ilgezdi, hangi ara belediye ile ilgilenmeye zaman buldu da andy-ar araştırma şirketinin belediyeler üzerinde yaptığı ankette başarılı bulundu? Bunu anlamakta zorluk çekiyoruz..!!

ALIN SİZE DEVLETE KAFA TUTAN BİR BAŞKA PKK SAVUNUCUSU..!!

Savaşın, kanın durması ve Kürt sorununun çözümünde daha aktif olmak için Diyarbakır’a geldiklerini söyleyen CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, “22 bin nüfusu olan mahallelerde sadece 2 bin kişinin kalması, Ortadoğu’da her gün ölümlerin, savaşların, her gün adam öldürmekle bizi öldürmeyle alıştırmaya çalışan sistem şunu bilsin ki biz bu topraklarda gencecik çocukların ölmesine müsaade etmeyeceğiz.”  

Gencecik çocuklar dediği, askere ve polise kurşun sıkan PKK’lı teröristler..

selyus