Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Ocak 2019

Battal İlgezdi’den yalan dolanlı şov!

CHP Ataşehir İlçe binasına üstünde T-shirt ile gelerek baştan ciddiyetsizliğini ortaya koyan Battal İlgezdi, sağa sola saldırıp iftiralar atarak şov yaptı.. 

CHP Ataşehir İlçe Binasında basın açıklaması yapan Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, hem AK Parti’li rakibi İsmail Erdem’e hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin önceki dönem Efsane Başkanı Kadir Topbaş’a iftira atmaktan geri kalmadı. 10 yıldır Ataşehir’in imarını çözmeyen İlgezdi, basın toplantısında milletin gözünün içine baka baka yalan söyleyerek imarı 30 günde çözeceğini söylüyor..!!

Bu arada, bir sürü usulsüzlük iddiasıyla görevden uzaklaştırıldığını ve hapis yatmasının an meselesi olduğunu unutuyor Battal bey!!!

KENDİ ADAMIN SANA GÜVENMİYOR!

Ayrıca Battal bey, sen önce milletvekili eşinin gittiği PKK cenazelerinin hesabını ver! Hele hele; 10 yıl Belediye Başkan Yardımcılığını yapmış olan Abdullah Der bile sana inanmıyor, kazanmayacağını düşünüyor ki “Benim oyum Binali Yıldırım’a” diyor. Senin en yakınındaki sana güvenmiyor da Ataşehirlilerin mi güvenmesini bekliyorsun!!!

BATTAL İLGEZDİ ÖNCE AYNAYA BAK!”

Sancaktepe Belediye Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem’in borçlarından bahseden CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, yönettiği belediyenin uçan kuşa borcu olduğunu unutuyor. Daha önce yönettiği belediyeyi 350-400 milyon borç batağına sokan İlgezdi, kendi dümenlerini ve beceriksizliğini kapatmak için Sancaktepe’de Türkiye’ye örnek eserler kazandıran ve önemli hizmetleri olan rakibi İsmail Erdem’e iftira atarak saldırıyor!

Battal İlgezdi, bak eşin PKK cenazesinde… Bir açıklama yapacak mısın?

selyus