Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Temmuz 2016

Beştepe tarihe tanıklık etti

Bugün bir buluşma Türk Siyaset tarihinin sayfalarında yerini aldı. Her ikisininde daha önce yaptığı açıklamalarında kaçak Külliye’ye gitmem diyen Bahçeli ile Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine buraya ilk defa giderek Beştepe tarihe tanıklık etmiş oldu!

Beştepe tarihe tanıklık etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, davet ettiği AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binalı Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırladı. FETÖ/PDY darbe girişimine karşı duran parti liderlerine tekrar teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe girişimi karşısında kararlı tutum sergileyen parti liderlerine daha önceden de teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede liderlere yüz yüze teşekkür etti. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde liderleri güler yüzle karşılarken, Başbakan Yıldırım’ın solunda, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’nin de sağında oturması görüntülere yansıdı.

CHP Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Devlet Bahçeli, daha önceki açıklamalarında kaçak yapıya gitmem dedikleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne ilk defa gitmiş oldular. Saat 14.06’da başlayıp 16.44’de sona eren görüşme, yaklaşık 2 saat 40 dakika sürdü.

selyus