Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Kasım 2018

Beykoz AK Kadınların vefa buluşması

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, “AK Kadınlara Vefa” programı düzenledi. Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın öncülüğünde düzenlenen Vefa programında geçmiş yıllara gidilerek zaman zaman duygu dolu anlar yaşandı. AK Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Aslan’ın usta sunumuyla gerçekleşen programa Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve eşleri Ayşe Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, önceki dönemler İlçe Kadın Kolu Başkanları Elif Cankan Öksüz, Sevim Gülşen ile AK Kadınlar katıldı.

BAŞKAN GAYE ZAYIF’TAN DUYGUSAL KONUŞMA

Programda bir konuşma yapan Başkan Gaye Zayıf, “Önceki dönemlerde AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları yönetimlerinde görev almış siz AK Kadınlarımızla bugün bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Geride bıraktığımız 16 yılda teşkilatlarımızda görev alarak bu davaya hizmet eden tüm AK Kadınlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Hiçbir menfaat gözetmeksizin Kutlu Davamızın Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasından yürüyen tüm kadın teşkilatlarımızın emeklerinin Rabbim karşılığını versin inşallah” dedi.

Başkan Zayıf, “Vefa programımıza katılımlarından dolayı İlçe Başkanımız Hanefi Dilmaç’a, Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek ve kıymetli eşleri Ayşe Çelikbilek Hanıma, önceki dönemlerde görev yapmış İlçe Kadın Kolları Başkanlarımız Sevim Gülşen Hanıma, Elif Cankan Öksüz Hanıma, velhasıl kuruluşundan bugüne görev alan ve bugün bizimle bir arada olan dava arkadaşlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ve bu güzel beraberliğimizi coşkulu sunumuyla renklendiren İlçe Başkan Yardımcımız Zafer Aslan‘a da çok teşekkür ediyorum…” diye konuştu.

Programda ayrıca İlçe Başkanı Dilmaç ile Belediye Başkanı Çelikbilek birer selamlama konuşması yaparak geçmişte partiye emekleri olan kadın teşkilatlara teşekkürlerini sundular, halen görevde olan kadın kollarını da başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

AK Parti Beykoz’un deneyimli Siyaset Adamı Zafer Aslan, Beykoz İlçe Kadın Kolları’nın vefa programını usta bir sunumla üstlenerek AK Kadınların takdirini topladı… 

selyus