Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Kasım 2018

Meryem Karaköse’den partinin emek veren AK Kadınlarına vefa

Kâğıthane İlçe Kadın Kolları, Hedef 2023 kapsamında “Dünden Bugüne Vefa” programı düzenleyerek, partinin kuruluşundan bu yana ilçe kadın kollarında görev alan kadın teşkilatlarını bir araya getirdi.

Kâğıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse’nin öncülüğünde Nurtepe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programa AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe eski kadın kolları başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları katılım sağladı.

Bir selamlama konuşması yapan Başkan Meryem Karaköse, katılan bütün teşkilât mensuplarına şükranlarını ifade etti. Daha sonra konuşmasına devam eden başkan partimizin kuruluşundan bu yana kadın kollarının bütün zorluklara rağmen yılmadan çalıştıklarını, çocuklarına daha güvenli refah bir ülke bırakmak için Ortadoğu’da yaşanan kaosları ülkemizde yaşanmaması için daha çok çalışıp bütün oyunları bozup daima Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmak gerektiğini dile getirdi. Önümüzdeki 2019 yerel seçimlerinde daha çok çalışıp sadece Türkiye’nin değil Ortadoğu’daki mazlumların selameti ve huzur için mutlaka kazanılması gerektiğini söyledi.

programa katılan İlçe Başkanı Öztekin ve Belediye Başkanı Kılıç, Kâğıthane kadın kollarına çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Teşkilat mensuplarının yaşadıkları anılarını anlatmasıyla salonda duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. İlçede yapılan çalışmaların sunumu yapıldıktan sonra toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

selyus